Wuesty Hectopat Katılım 29 Haziran 2021 Mesajlar 583 Makaleler 1 Çözümler 4 Yer ANKARA / KEÇİÖREN 26 Eylül 2024 #1 Merhaba kolay gelsin. Ekranıma bakarken 2 tane stuck piksel gördüm beyaz, mavi ve yeşil renkte kırmızı gösteriyorlar. Çözümü var mıdır ve çoğalırlar mı? Not: Monitör modeli ASUS VG277Q1A.
Merhaba kolay gelsin. Ekranıma bakarken 2 tane stuck piksel gördüm beyaz, mavi ve yeşil renkte kırmızı gösteriyorlar. Çözümü var mıdır ve çoğalırlar mı? Not: Monitör modeli ASUS VG277Q1A.
Rogturk Decapat Konsol Ligine Hoş Geldin Katılım 19 Ağustos 2024 Mesajlar 2.577 Çözümler 16 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Eylül 2024 #2 Cogalmazda üretim hatasi olabilir.
Wuesty Hectopat Katılım 29 Haziran 2021 Mesajlar 583 Makaleler 1 Çözümler 4 Yer ANKARA / KEÇİÖREN 26 Eylül 2024 #3 Çoğalmayıp 2 tanede kalırsa ve ölü piksele dönüşmezlerse sıkıntı yok. Düzeltebilir miyim acaba? Rogturk dedi: Cogalmazda üretim hatasi olabilir. Genişletmek için tıkla...
Çoğalmayıp 2 tanede kalırsa ve ölü piksele dönüşmezlerse sıkıntı yok. Düzeltebilir miyim acaba? Rogturk dedi: Cogalmazda üretim hatasi olabilir. Genişletmek için tıkla...
Rogturk Decapat Konsol Ligine Hoş Geldin Katılım 19 Ağustos 2024 Mesajlar 2.577 Çözümler 16 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Eylül 2024 #4 Wuesty dedi: Çoğalmayıp 2 tanede kalırsa ve ölü piksele dönüşmezlerse sıkıntı yok. Düzeltebilir miyim acaba? Genişletmek için tıkla... Düzeltemezsin ,panel değişmesi gerekiyor,garantisi varsa bence geri yollayın.
Wuesty dedi: Çoğalmayıp 2 tanede kalırsa ve ölü piksele dönüşmezlerse sıkıntı yok. Düzeltebilir miyim acaba? Genişletmek için tıkla... Düzeltemezsin ,panel değişmesi gerekiyor,garantisi varsa bence geri yollayın.
Wuesty Hectopat Katılım 29 Haziran 2021 Mesajlar 583 Makaleler 1 Çözümler 4 Yer ANKARA / KEÇİÖREN 26 Eylül 2024 #5 Rogturk dedi: Düzeltemezsin, panel değişmesi gerekiyor, garantisi varsa bence geri yollayın. Genişletmek için tıkla... Garantisi bitti diye biliyorum. İnternette sitelerden veya üzerine az baskı yaparak çözülebiceğini söylüyorlar. Ben pek güvenemedim açıkçası onlara.
Rogturk dedi: Düzeltemezsin, panel değişmesi gerekiyor, garantisi varsa bence geri yollayın. Genişletmek için tıkla... Garantisi bitti diye biliyorum. İnternette sitelerden veya üzerine az baskı yaparak çözülebiceğini söylüyorlar. Ben pek güvenemedim açıkçası onlara.
Rogturk Decapat Konsol Ligine Hoş Geldin Katılım 19 Ağustos 2024 Mesajlar 2.577 Çözümler 16 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Eylül 2024 #6 Pek rahatsiz etmiyorsa hic dokunma bence.