Maestro2506
Picopat
Selam öncelikle. Aşağıda linkte bulunan monitör alınır mı sizce? Aynı fiyata daha iyisi bulunur mu? Ghosting gibi sorunlar çıkarır mı? Yorumlarınızı bekliyorum.
Selam öncelikle. Aşağıda linkte bulunan monitör alınır mı sizce? Aynı fiyata daha iyisi bulunur mu? Ghosting gibi sorunlar çıkarır mı? Yorumlarınızı bekliyorum.
Herhangi bir ghosting sorunu falan yaratmaz değil mi ?Alınır.
Herhangi bir ghosting sorunu falan yaratmaz değil mi?
Yaratmaz ürünün yorumlarında ghosting şikayetine rastlamadım.
Peki 27 çok büyük gelir mi dandik 60Hz bir laptoptan geçeceğim.
Ne tarz oyunlar oynayacaksınız eğer valo cs gibi fps oyunları oynayacaksanız max 24.5 öneririm ama çoğunlukla hikayeli oyunlar için de önerim 27 max bence. 32 alanlar tercih meselesiPeki 27 çok büyük gelir mi dandik 60Hz bir laptoptan geçeceğim.
Uzak dediğiniz kaç cm bir mesafe mesela?1080p ve 27inç eğer yakından kullancaksaniz sıkıntı yaratıyor hocam. Ben 27inc monitörü bu nedenden iade ettim. Yakından bakınca pixel aralıkları yüksek olduğu için bulanık bir görüntü veriyor. Uzaktan kullanacaksınız gayet iyi bir monitör.
CS:GO oynayacağım fakat çok fazla hard bir oyuncu değilim. Onun dışında Forza, Gta vb. oyunlar oynayacağım.Ne tarz oyunlar oynayacaksınız eğer valo cs gibi fps oyunları oynayacaksanız max 24.5 öneririm ama çoğunlukla hikayeli oyunlar için de önerim 27 max bence. 32 alanlar tercih meselesi
Cm olarak bilmiyorum ama en az 3 tam boy klavye kadar uzaklık olması gerekir benceUzak dediğiniz kaç cm bir mesafe mesela?
CS:GO oynayacağım fakat çok fazla hard bir oyuncu değilim. Onun dışında Forza, Gta vb. oyunlar oynayacağım.
Uzak dediğiniz kaç cm bir mesafe mesela?
CS:GO oynayacağım fakat çok fazla hard bir oyuncu değilim. Onun dışında Forza, GTA vb. oyunlar oynayacağım.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.