AnonimYazar Kilopat Katılım 8 Nisan 2017 Mesajlar 96 Yer Balıkesir Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Haziran 2020 #1 Öncelikle hepinize selam. Bugün yeni monitörüm olan ASUS VG278QR geldi. Fakat şu an 30 FPS videolarda hareketli anlarında takılmalar yaşıyorum. Yardımcı olursanız sevinirim. Son düzenleyen: Moderatör: 3 Haziran 2020
Öncelikle hepinize selam. Bugün yeni monitörüm olan ASUS VG278QR geldi. Fakat şu an 30 FPS videolarda hareketli anlarında takılmalar yaşıyorum. Yardımcı olursanız sevinirim.
Korkmaz02 Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 3 Haziran 2020 Mesajlar 1.561 Çözümler 10 3 Haziran 2020 #2 Oyunlarda da aynı şeyi deneyimlediniz mi yoksa sadece videolarda mı sıkıntı çıkarıyor?
AnonimYazar Kilopat Katılım 8 Nisan 2017 Mesajlar 96 Yer Balıkesir Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Haziran 2020 #3 Korkmaz02 dedi: Oyunlarda da aynı şeyi deneyimlediniz mi yoksa sadece videolarda mı sıkıntı çıkarıyor? Genişletmek için tıkla... Sadece 30 fps videolarda. 60 fps de bile sorun yok.
Korkmaz02 dedi: Oyunlarda da aynı şeyi deneyimlediniz mi yoksa sadece videolarda mı sıkıntı çıkarıyor? Genişletmek için tıkla... Sadece 30 fps videolarda. 60 fps de bile sorun yok.
Korkmaz02 Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 3 Haziran 2020 Mesajlar 1.561 Çözümler 10 3 Haziran 2020 #4 Bu monitörün dijital sinyal frekansı 40-165 hertz arası.Bundan dolayı 30 fps videolarda sıkıntı çıkaracaktır.
Bu monitörün dijital sinyal frekansı 40-165 hertz arası.Bundan dolayı 30 fps videolarda sıkıntı çıkaracaktır.
AnonimYazar Kilopat Katılım 8 Nisan 2017 Mesajlar 96 Yer Balıkesir Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Haziran 2020 #5 Korkmaz02 dedi: Bu monitörün dijital sinyal frekansı 40-165 hertz arası.Bundan dolayı 30 fps videolarda sıkıntı çıkaracaktır. Genişletmek için tıkla... Herhangi bir çözümü var mı?
Korkmaz02 dedi: Bu monitörün dijital sinyal frekansı 40-165 hertz arası.Bundan dolayı 30 fps videolarda sıkıntı çıkaracaktır. Genişletmek için tıkla... Herhangi bir çözümü var mı?
Korkmaz02 Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 3 Haziran 2020 Mesajlar 1.561 Çözümler 10 3 Haziran 2020 #6 ArdaKöse dedi: Herhangi bir çözümü var mı? Genişletmek için tıkla... Monitörün ayarlarında FPS modu var, bir moda geçiş yapıp deneyebilir misiniz? Bir de FreeSync özelliğini açın.Trace Free moduna da bir bakın
ArdaKöse dedi: Herhangi bir çözümü var mı? Genişletmek için tıkla... Monitörün ayarlarında FPS modu var, bir moda geçiş yapıp deneyebilir misiniz? Bir de FreeSync özelliğini açın.Trace Free moduna da bir bakın
AnonimYazar Kilopat Katılım 8 Nisan 2017 Mesajlar 96 Yer Balıkesir Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Haziran 2020 #7 Trace free modunu 0 a indirdim. Biraz daha izlenilebilir oldu sağolun Korkmaz02 dedi: Monitörün ayarlarında FPS modu var, bir moda geçiş yapıp deneyebilir misiniz? Bir de FreeSync özelliğini açın.Trace Free moduna da bir bakın Genişletmek için tıkla...
Trace free modunu 0 a indirdim. Biraz daha izlenilebilir oldu sağolun Korkmaz02 dedi: Monitörün ayarlarında FPS modu var, bir moda geçiş yapıp deneyebilir misiniz? Bir de FreeSync özelliğini açın.Trace Free moduna da bir bakın Genişletmek için tıkla...