Öncelikle RDR2 gibi PC'de optimizasyon sorunu olan bir oyunu baz almayacağım, ancak AAA yüksek grafikli oyunlar oynadığınızı baz alarak yorum yapacağım. AC Odyssey'de 1440p ultra ayarlarda 70-95 arası Fps değerleri alıyor(bu oyunda da optimizasyon sıkıntısı var). Ancak bu oyunlara göre değişiyor. Mesela GTA V'te ortalama 140 Fps aldığından 1440p 144 Hz bir monitör ideal olacaktır. Buraya kaliteli birkaç monitör bırakıyorum, incelersiniz.
ASUS 27.0 TUF GAMING VG27AQ 2560x1440 MONITOR en uygun fiyatı GittiGidiyor'da! ASUS 27.0 TUF GAMING VG27AQ 2560x1440 MONITOR incelemesi, yorumlar, özellikleri, fiyat ve taksit seçenekleri için tıklayın!
Cevaplarınız için hepinize teşekkür ederim. Yeni çıkacak oyunları ve ileri seneleri düşünerek artık oyun sektöründe optimizasyonu güzel yapmıyorlar. Bu monitörlerin 1080P modelleri var mı?
Cevaplarınız için hepinize teşekkür ederim. Yeni çıkacak oyunları ve ileri seneleri düşünerek artık oyun sektöründe optimizasyonu güzel yapmıyorlar. Bu monitörlerin 1080P modelleri var mı?
Ölü pikselden ve birkaç sorundan 3 defa Amazon'dan değişip yapan Türk mü dersin. Yoksa bildiğiniz sitelerden alıp da mağdur olan mı? Gördüğüm kadarıyla tavsiye eden az. İsterseniz alın bende alacaktim MSI set yapiyorum bazi parçalar hariç ama. Ama işte. Pişman olmayin da.
Bazı kişilere evet denk gelmiyor. Ama gelen çok. Sırf marka diye para vermeyeceğim şahsen.
Ölü pikselden ve birkaç sorundan 3 defa Amazon'dan değişip yapan Türk mü dersin. Yoksa bildiğiniz sitelerden alıp da mağdur olan mı? Gördüğüm kadarıyla tavsiye eden az. İsterseniz alın bende alacaktim MSI set yapiyorum bazi parçalar hariç ama. Ama işte. Pişman olmayin da.
Bazı kişilere evet denk gelmiyor. Ama gelen çok. Sırf marka diye para vermeyeceğim şahsen.
ViewSonic çok kalitelidir ancak arkadaşın ekran kartı Nvidia olduğu için ve ViewSonic'in G-Sync destekli monitörü 7000 TL'den başladığı için ben Asus öneririm. Msi gibi ölü piksel sıkıntısı olmayan bir markadır. Nvidia marka ekran kartında G-Sync desteği olmayan monitörlerde anlık ekran yırtılması yaşarsınız. Ancak siz yine de bakmak isterseniz diye ben FreeSync destekli monitörünü bırakıyorum.
ViewSonic çok kalitelidir ancak arkadaşın ekran kartı NVIDIA olduğu için ve ViewSonic'in G-Sync destekli monitörü 7000 TL'den başladığı için ben ASUS öneririm. MSI gibi ölü piksel sıkıntısı olmayan bir markadır. NVIDIA marka ekran kartında G-Sync desteği olmayan monitörlerde anlık ekran yırtılması yaşarsınız. Ancak siz yine de bakmak isterseniz diye ben FreeSync destekli monitörünü bırakıyorum.