ASUS VG27AQ1A alınır mı?

ylmzcn08

Hectopat
Daha fazla  
Alınır mı? Şu anda fiyatı güzel duruyor, Cooler Master GM27-FQS ile bu ürün arasında kalmış olsanız hangi ürünü alırdınız? @Saint Lucia

Son düzenleyen: Moderatör:
5800 lira bandında ASUS üzer mi hocam?

Üzmez ama uçurmaz da. ASUS'un TUF serisi Samsung'un cep telefonu çıkartması gibi oldu. 100 lira koy farklı modeli var gibi ürün çeşitliliği salatası.
Evde günlük kullanıcıysan işini görecektir. Kronik bir soruna denk gelir misin bilemiyorum. Nedense TUF serisi kullananlar illaki bir konu açıyor.

Üzmez ama uçurmaz da. ASUS'un TUF serisi Samsung'un cep telefonu çıkartması gibi oldu. 100 lira koy farklı modeli var gibi ürün çeşitliliği salatası.
Evde günlük kullanıcıysan işini görecektir. Kronik bir soruna denk gelir misin bilemiyorum. Nedense TUF serisi kullananlar illaki bir konu açıyor.
Hocam bende bu aşağıdaki modeli almayı düşünüyorum ama birçok kişi ghosting var almayın falan diyorlar. Bu fiyat bandındaki nerdeyse bütün VA panel monitörlerde ghosting sorunu var sanırım. Sizce işimi görür mü? Fiyatına göre iyi midir?

Hocam bende bu aşağıdaki modeli almayı düşünüyorum ama birçok kişi ghosting var almayın falan diyorlar. Bu fiyat bandındaki neredeyse bütün VA panel monitörlerde ghosting sorunu var sanırım. Sizce işimi görür mü? Fiyatına göre iyi midir?

Düşük bütçede VA panel. Ghosting ihtimali aşırı fazla. Her VA monitörde ghosting olmuyor. Arkadaşım da var monitör geçen evine gittim ziyarete gayet temiz görüntü vardı. Fakat ben riske girmezdim. Cidden göz bozuyor.

Düşük bütçede VA panel. Ghosting ihtimali aşırı fazla. Her VA monitörde ghosting olmuyor. Arkadaşım da var monitör geçen evine gittim ziyarete gayet temiz görüntü vardı. Fakat ben riske girmezdim. Cidden göz bozuyor.
Hocam peki maksimum 3400 TL bandında önerebileceğiniz 144-165 Hz monitör var mı?

Technopat Haberler

Geri
Yukarı