Ö ömer262 Centipat Katılım 16 Kasım 2023 Mesajlar 106 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Kasım 2023 #1 Yeni bir monitör aldım. Ekranda siyah bir çerçeve var. Bu normal mi? Değilse yardımcı olur musunuz? Monitör ASUS VG27AQ1A ekran kartı NVIDIA. Son düzenleyen: Moderatör: 16 Kasım 2023
Yeni bir monitör aldım. Ekranda siyah bir çerçeve var. Bu normal mi? Değilse yardımcı olur musunuz? Monitör ASUS VG27AQ1A ekran kartı NVIDIA.
Philippe Centipat Katılım 21 Mayıs 2023 Mesajlar 487 Çözümler 7 16 Kasım 2023 #2 Fotoğraf ekleyebilir misiniz?
Ö ömer262 Centipat Katılım 16 Kasım 2023 Mesajlar 106 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Kasım 2023 #3 Selam kanka soru işaretinden ban yemiştim sorunu sanırım anladım boşluklar aslında ekran değil içten çerçeveymiş yeni modellerde böyle dediler. Philippe dedi: Fotoğraf ekleyebilir misiniz? Genişletmek için tıkla... Orada piksel olmadığından yani çerçeve olduğundan dolayı mı kaynaklanıyor yoksa yanlış bir şey mi var. Son düzenleme: 18 Kasım 2023
Selam kanka soru işaretinden ban yemiştim sorunu sanırım anladım boşluklar aslında ekran değil içten çerçeveymiş yeni modellerde böyle dediler. Philippe dedi: Fotoğraf ekleyebilir misiniz? Genişletmek için tıkla... Orada piksel olmadığından yani çerçeve olduğundan dolayı mı kaynaklanıyor yoksa yanlış bir şey mi var.