ASUS VG27AQ1A vs AOC C27G2ZE

Mert 4801

Decapat
Daha fazla  
İkisine de bütçem yetiyor, şu anda AOC'nin 165 Hz 27 inç 1ms VA panel bir monitörünü kullanıyorum. Elimdeki monitörü dik konumda, ikinci monitör yapıp yeni aldığımı ana monitör yapacağım.

Eğer ASUS'u alırsam, tekrar bütçem olduğunda elimdeki AOC'yi satıp ASUS'un aynısından alacağım. Farklı markalar beni rahatsız ediyor, sizce en mantıklısı hangisi? Eğer başka bir monitör öneriyosanız. 10 bin TL'yi geçmesin.

AOC:
ASUS:

Son düzenleyen: Moderatör:
İkisine de bütçem yetiyor, şu anda AOC'nin 165 Hz 27 inç 1ms VA panel bir monitörünü kullanıyorum. Elimdeki monitörü dik konumda, ikinci monitör yapıp yeni aldığımı ana monitör yapacağım.

Eğer ASUS'u alırsam, tekrar bütçem olduğunda elimdeki AOC'yi satıp ASUS'un aynısından alacağım. Farklı markalar beni rahatsız ediyor, sizce en mantıklısı hangisi? Eğer başka bir monitör öneriyosanız. 10 bin TL'yi geçmesin.

AOC:
ASUS:

AOC çok daha iyi özellik açısından.

AOC:
ASUS:
Bence VA almayın hocam.

Bence VA almayın hocam.
yani şuan kullandığım gözüme iyi geliyo ama ıps panel kullanmadığım için herhalde bir de asus 2k yani oyun oynayan biriyim ama aşırı derecede fps oyunu oynamıyorum galiba asusu alıcam

AOC çok daha iyi özellik açısından.
hocam ama çok oyun oynayan birisiyim ama ağırlık olarak hikayeli oyunlar oynuyorum ondan dolayı asus daha iyi olmaz mı ıps panel 2k filan

Technopat Haberler

Geri
Yukarı