U ugurlukan Centipat Katılım 20 Ekim 2023 Mesajlar 51 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Aralık 2023 #1 Arkadaşlar Amazon'dan yeni aldım. Çok fazla anlamadığımdan, fikirlerinize ihtiyacım var. Dosya Ekleri 20231220_102615.jpg 191,5 KB · Görüntüleme: 90 20231220_102610.jpg 134,1 KB · Görüntüleme: 74 20231220_103119.jpg 134,5 KB · Görüntüleme: 81
Philippe Centipat Katılım 21 Mayıs 2023 Mesajlar 487 Çözümler 7 20 Aralık 2023 #2 Gidip gelen UFO'lar arkasında iz bırakıyorsa ghosting vardır. Fotoğraftan anlayamayız, çünkü hareket halindeler ve titreşmiş görünüyorlar.
Gidip gelen UFO'lar arkasında iz bırakıyorsa ghosting vardır. Fotoğraftan anlayamayız, çünkü hareket halindeler ve titreşmiş görünüyorlar.
U ugurlukan Centipat Katılım 20 Ekim 2023 Mesajlar 51 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Aralık 2023 #3 Philippe dedi: Gidip gelen UFO'lar arkasında iz bırakıyorsa ghosting vardır. Fotoğraftan anlayamayız, çünkü hareket halindeler ve titreşmiş görünüyorlar. Genişletmek için tıkla... İz bırakmıyor hocam sadece son görselde siyah ekran yapınca sol alta bir parlama var onu anlamadım.
Philippe dedi: Gidip gelen UFO'lar arkasında iz bırakıyorsa ghosting vardır. Fotoğraftan anlayamayız, çünkü hareket halindeler ve titreşmiş görünüyorlar. Genişletmek için tıkla... İz bırakmıyor hocam sadece son görselde siyah ekran yapınca sol alta bir parlama var onu anlamadım.
BARIŞ AKARSU Kilopat Katılım 10 Mart 2019 Mesajlar 177 Çözümler 1 Yer Amasra Daha fazla Sistem Özellikleri Anakart:Asus Prime B450M- K II İşlemci:AMD ryzen 5 5600x Ram:Apacer Panther Black-Gold 16GB DDR4 3200MHz Ekran kartı:Asus Dual rtx 4070 12 gb Evo Oc Ssd:Apacer AS2280P4X-1 PCI-Express 3.0 480 GB M.2 SSD İşlemci soğutucu:DeepCool AK620 Digital BK Cinsiyet Erkek Meslek Sanatçı 20 Aralık 2023 #4 Philippe dedi: Gidip gelen UFO'lar arkasında iz bırakıyorsa ghosting vardır. Fotoğraftan anlayamayız, çünkü hareket halindeler ve titreşmiş görünüyorlar. Genişletmek için tıkla... Bende. Sync faılure: Unable to V-Sync. Try closing all apps and browser tabs bu hatayı veriyor.
Philippe dedi: Gidip gelen UFO'lar arkasında iz bırakıyorsa ghosting vardır. Fotoğraftan anlayamayız, çünkü hareket halindeler ve titreşmiş görünüyorlar. Genişletmek için tıkla... Bende. Sync faılure: Unable to V-Sync. Try closing all apps and browser tabs bu hatayı veriyor.
Philippe Centipat Katılım 21 Mayıs 2023 Mesajlar 487 Çözümler 7 20 Aralık 2023 #5 ugurlukan dedi: İz bırakmıyor hocam sadece son görselde siyah ekran yapınca sol alta bir parlama var onu anlamadım. Genişletmek için tıkla... Monitörünüz IPS panel, IPS panellerde ışık sızması mevcut. IPS panel alıp ışık sızması olmaması piyango çıkması kadar düşük bir ihtimal olduğu için sorun etmeyin. Zaten görünürde çok aşırı bir parlama yok. BARIŞ AKARSU dedi: Bende. Sync faılure: Unable to V-Sync. Try closing all apps and browser tabs bu hatayı veriyor. Genişletmek için tıkla... Sadece UFO test sitesini açın diğer sekmeleri kapatıp deneyin. V-Sync yapılamıyor diyor.
ugurlukan dedi: İz bırakmıyor hocam sadece son görselde siyah ekran yapınca sol alta bir parlama var onu anlamadım. Genişletmek için tıkla... Monitörünüz IPS panel, IPS panellerde ışık sızması mevcut. IPS panel alıp ışık sızması olmaması piyango çıkması kadar düşük bir ihtimal olduğu için sorun etmeyin. Zaten görünürde çok aşırı bir parlama yok. BARIŞ AKARSU dedi: Bende. Sync faılure: Unable to V-Sync. Try closing all apps and browser tabs bu hatayı veriyor. Genişletmek için tıkla... Sadece UFO test sitesini açın diğer sekmeleri kapatıp deneyin. V-Sync yapılamıyor diyor.