yusufsuren
Hectopat
Daha fazla
- Meslek
- Su Bilimleri Mühendisliği
Hayır bence bariz sorunlu bu görseli ASUS servisine mail olarak attım bakın soldaki de TUF Gaming 23.8 Full HD olan versiyonu iki monitör de Fast IPS teknolojisine sahip soldaki ne kadar canlı görünüyor bir de sağdakine bakın renk ayarları ve parlaklık da aynı.
Merhaba ASUS desteğe gönderdiğim video ve fotoğraflara cevap olarak ışık sızması olduğunu bu durumun normal olduğunu söylediler size geri dönüş yaptılar mı?
Selamlar hocam bana da bunun normal bir durum olduğunu söylediler. Israrla sorun olduğunu söyleyince servise getirin bir bakalım dediler ama hiç götürüp 20 gün bekleyip sonuçsuz kalmaya niyetim yok açıkçası. Ben şu anda yarış modunda 80 parlaklık 70 kontrast ve sıcaklık normal olarak kullanıyorum başka çare bulamadm, bu arada ASUS monitörden 2.defa sorun yaşıyorum bir öncekinde de başka bir problem vardı. Açıkçası bir daha ASUS'un kurşun kalemini bile tercih etmem, bundan önce Acer monitör kullanmıştım onu da yanına koydum şimdi gerçekten 2.500 lira olan ve 7 yıllık Acer monitör şu 9.500 liralık çöpten daha iyi görüntü veriyor şaşkınım açıkası. FIFA oynayayım dedim çimler yeşil gözükmüyor yani o derece bir sarılık