ASUS VG27AQL3a sarı görüntü gözüküyor

Bende genelde hep internetten alışveriş yapmama rağmen ilk defa mağazadan aldım ve bu şekilde çıktı. Siyahları gerçekten garip bir kahve tonunds gösteriyor, yarın direkt olarak ASUS servis ile görüşüp çözüm aramayı düşünüyorum, cevabı sizle de paylaşırım.

Ben de bugün VG27AQL3a sizdekiyle aynı modeli aldım soluk gibi değil mi ekranı? Bundan önceki monitörüm de aynı marka modelin VG246H1A Full HD serisi ikisini kıyaslayınca bariz bir sekilde soluk ve sarımsı görrünüyor bu model ama sizdeki bayağı sarı sanki bu serinin paneli sıkıntılı sanırım siz ne yaptınız?

FPS modda deneyin. Ben 3.monitörde nispeten karar kıldım. Geri iade etmeyeceğim. Evet glow var ama kendime göre açı belirleyip masaüstü arka planımı siyahtan farklı bir şeye aldım. Minimum rahatsız edecek düzeye getirdim kısacası.

Hangi modda denersen dene panel leş gibi bu nasıl IPS panel nasıl bir 2K böyle iş mi olur sol ve sağdan çapraz bakınca bariz sarı soluk bi görüntü en doğrusu iade !

Dosya Ekleri

• IMG_4214.jpeg
    152,9 KB · Görüntüleme: 79
Hangi modda denersen dene panel leş gibi bu nasıl IPS panel nasıl bir 2K böyle iş mi olur sol ve sağdan çapraz bakınca bariz sarı soluk bi görüntü en doğrusu iade !
Benimde aynı bu şekilde, asus destek ile görüşüyorum şimdi IPS değil TN panel gibi resmen. Destekten gelen cevabı sizinle paylaşıcam

Benim de aynı bu şekilde, ASUS destek ile görüşüyorum şimdi IPS değil TN panel gibi resmen. Destekten gelen cevabı sizinle paylaşacağım.

Benim de aynı bu şekilde, ASUS destek ile görüşüyorum şimdi IPS değil TN panel gibi resmen. Destekten gelen cevabı sizinle paylaşdostum.

süreç ile ilgili beni de haberdar eder misin?

Tabii desteğe gerekli fotoğrafları ve videoları yolladım haber bekliyorum. Konuyla ilgili irtibatta kalalım çözüm buluruz illaki.

Değişim mi yapmayı düşünüyorsun yoksa iade mi ben açıkçası aynı modeli almamayı düşünüyorum iade alırlarsa çünkü dün ilk aldığım üründe ölü pixel cıktı hemen götürüp değişim yaptırdım aynı gün geri götürünce vatan iade alıyormus simdi tekrar götürme ile uğraşmayıp direk ASUS servisine kargolayacağım değişim yaparsam yine aynı sıkıntıları yaşama ihtimalim %75 LG monitörler nasıl acaba 27GS75Q-B bu ürün.

Ben direkt karşıdan bakma açısına göre söylemiştim aslında. Panel siyahlarda bu şekilde evet ama film, dizi izliyorsanız çok karanlık sahnelerde (yataktan izliyorsanız) problem yaratabilir. Onun haricinde problem yok.

Bu arada bu monitörün panelleri Innolux olması lazım. Firma mı böyle üretiyor yoksa son zamanlarda böyle bir üretim süreci mi var bilemedim. Dediğiniz gibi TN panel havası var son katmanda.

Bu durum ya göz yormaması için özel hazırlanmış bir olay ya da renklerin daha canlı gözükmesi için bir kandırmaca bilemiyorum artık orasını.

Şahsen bu normalde benim içinde çok büyük bir problem ama dizi film gibi seçeneklerimi 4k tv'mde izlediğim için biraz analitik düşünerek hareket ettim. LG'lerde sarı yansıma yok sanırım. En kötü Vatan Bilgisayar gibi yerlerden alacağınız zaman teşhirdeki ürünü söktürüp müşteri hizmetlerinde denetin. Siyahlara bakın

Hayır bence bariz sorunlu bu görseli ASUS servisine mail olarak attım bakın soldaki de TUF Gaming 23.8 Full HD olan versiyonu iki monitör de Fast IPS teknolojisine sahip soldaki ne kadar canlı görünüyor bir de sağdakine bakın renk ayarları ve parlaklık da aynı.

Tabii desteğe gerekli fotoğrafları ve videoları yolladım haber bekliyorum. Konuyla ilgili irtibatta kalalım çözüm buluruz illaki.

Merhaba ASUS desteğe gönderdiğim video ve fotoğraflara cevap olarak ışık sızması olduğunu bu durumun normal olduğunu söylediler size geri dönüş yaptılar mı?

Dosya Ekleri

• IMG_4222.jpeg
    152,8 KB · Görüntüleme: 62
Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…