B BMWR34 Decapat Katılım 7 Eylül 2021 Mesajlar 10 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Nisan 2023 #1 Arkadaşlar iade etmeme gerek duyacak kadar var mı, sizce ne yapmalıyım rahatsız eder mi beni?
Turbooo Hectopat Katılım 23 Aralık 2020 Mesajlar 874 Çözümler 3 4 Nisan 2023 #2 Sanki IPS bir monitöre göre bir tık fazla gibi ghosting
B BMWR34 Decapat Katılım 7 Eylül 2021 Mesajlar 10 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Nisan 2023 #3 Turbooo dedi: Sanki IPS bir monitöre göre bir tık fazla gibi ghosting Genişletmek için tıkla... Sizce iade etmeli miyim?
Turbooo dedi: Sanki IPS bir monitöre göre bir tık fazla gibi ghosting Genişletmek için tıkla... Sizce iade etmeli miyim?
Sad Frog Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 17 Haziran 2019 Mesajlar 2.006 Çözümler 3 Yer İstanbul 4 Nisan 2023 #4 BMWR34 dedi: Eki Görüntüle 1727260 Arkadaşlar iade etmeme gerek duyacak kadar var mı, sizce ne yapmalıyım rahatsız eder mi beni? Genişletmek için tıkla... IPS ekrana göre bir tık fazla ama bu ghosting derecesi rahatsız etmez. Monitörde ELMB ayarını açıp kapamayı ve Trace Free'yi azaltıp arttırmayı deneyin.
BMWR34 dedi: Eki Görüntüle 1727260 Arkadaşlar iade etmeme gerek duyacak kadar var mı, sizce ne yapmalıyım rahatsız eder mi beni? Genişletmek için tıkla... IPS ekrana göre bir tık fazla ama bu ghosting derecesi rahatsız etmez. Monitörde ELMB ayarını açıp kapamayı ve Trace Free'yi azaltıp arttırmayı deneyin.