erenY26 Decapat Katılım 30 Ocak 2023 Mesajlar 341 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Nisan 2023 #1 ASUS VG27vq monitöründe FreeSync var ama G-Sync çalışır mı, bilmiyorum.
W Will Bettelheim Hectopat Katılım 7 Kasım 2021 Mesajlar 1.302 Makaleler 1 Çözümler 11 8 Nisan 2023 #2 Evet çalışır.
Berkay Kiraz Hectopat Katılım 31 Ocak 2023 Mesajlar 5.321 Makaleler 10 Çözümler 35 Yer Afyon 8 Nisan 2023 #3 Monitörümüzde G-sync yok ama dp kablosu ve birkaç ayar ile FreeSync'i G-sync yapabiliyorsunuz. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Monitörümüzde G-sync yok ama dp kablosu ve birkaç ayar ile FreeSync'i G-sync yapabiliyorsunuz. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
erenY26 Decapat Katılım 30 Ocak 2023 Mesajlar 341 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Nisan 2023 #4 Will Bettelheim dedi: Evet çalışır. Genişletmek için tıkla... Bütün RTX serisinde çalışır mı peki? Berkay Kiraz dedi: Monitörümüzde G-Sync yok ama DP kablosu ve birkaç ayar ile FreeSync'i G-Sync yapabiliyorsunuz. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Hocam ben bu videoyu izledim ama pek bir şey anlayamadım.
Will Bettelheim dedi: Evet çalışır. Genişletmek için tıkla... Bütün RTX serisinde çalışır mı peki? Berkay Kiraz dedi: Monitörümüzde G-Sync yok ama DP kablosu ve birkaç ayar ile FreeSync'i G-Sync yapabiliyorsunuz. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Hocam ben bu videoyu izledim ama pek bir şey anlayamadım.
W Will Bettelheim Hectopat Katılım 7 Kasım 2021 Mesajlar 1.302 Makaleler 1 Çözümler 11 9 Nisan 2023 #5 erenY26 dedi: Bütün RTX serisinde çalışır mı peki? Genişletmek için tıkla... Çalışır.