ASUS VG27vq kullanıcı yorumları

Reha Sahin

Centipat
Daha fazla  
Arkadaşlar hepinize merhabalar.

Hali hazırda ViewSonic XG2405 modelini kullanmaktayım. Fakat daha büyük ekran ve Curved özelliklerini aradığımı fark ettiğim için ASUS VG27vq modelini buldum. Kullanan veya bilgi sahibi olan arkadaşlar varsa artı ve eksiklerin söylerlerse çok sevinirim. Linkteki satıcıda 2000 TL sınırlı sürede var. Yorumlara göre alacağım.

Şimdiden teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:
Betaplus yorumlarına bir bakın. Olumsuz yorumlar hep iade kısımlarında yapılmış. Ben bunlardan monitör alacaktım, ölü piksel çıkarsa iade almıyorlar veya 14 günlük cayma hakkını kullandırtmıyorlar diye riske atamadım.

Ek olarak, 27 inch 1080P monitörleri piksel yoğunluğu düşük olduğundan genel olarak önerilmiyor.

Son düzenleme:
piksel
Betaplus yorumlarına bir bakın. Olumsuz yorumlar hep iade kısımlarında yapılmış. Ben bunlardan monitör alacaktım, ölü piksel çıkarsa iade almıyorlar veya 14 günlük cayma hakkını kullandırtmıyorlar diye riske atamadım.

Ek olarak, 27 inch 1080P monitörleri piksel yoğunluğu düşük olduğundan genel olarak önerilmiyor.

Piksel yoğunluğu konusunu kabullendim yapacak bir şey yok 27 inch istiyorum ve 2k çözünürlük için 4000 tl vermeye gerek yok
İade konusuna gelince monitörlerde eğer kutu açılmışsa hiçbir yer iade almıyor diye biliyorum. Ölü piksel politikası ise markadan markaya değişiyor. Mesela asus tek ölü piksele müdahele etmiyor
Evet forumdaşlar hiç mi kullanan yok monitörü

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı