ASUS VG27VQ monitörde Ghosting var mı?

Feanorn

Hectopat
Arkadaşlar UFO testi yaptım, arkada siyahlıklar çıkıyor. Tam olarak anlayamadığım için sizlere sormak istedim, sizce bir ghosting problemi var mı monitörde ve benim için sorun olur mu? Sistemi yeni topladım, 1 hafta oldu monitörü alalı. Sadece RDR 2 oynadım, göze çarpan bir sıkıntı oyunda görmedim. Rekabetçi oyunlar oynamıyorum sadece single player oyunlar oynuyorum. Eğer varsa 14 gün dolmadan iade etsem kabul olur mu?
Videoları YouTube'a yükleyip aşağıya bıraktım.
UFO ghosting test.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

UFO ghosting test Slow Motion.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Dosya Ekleri

• 20230405_232553.jpg
    433,7 KB · Görüntüleme: 48
Son düzenleyen: Moderatör:

Monitorunde ghosting var evet. benimki de böyle çok sorun yaratmadı ama rekbaetci oyunlarda nadirde olsa bazen öyle ghost görüyorsun renkler kayganlaşmış gibi oluyor. Bu oyunumu etkilemiyor ama gözümü ağrıtıyor. Kısacası VA panel pişmanlıktır. 6 ay kullanır satarım zaten.

İade etmeni öneriyorum.

Peki ghosting bir aide nedeni midir herhangi bir problem çıkartırlar mı iadede?

Peki ghosting bir aide nedeni midir herhangi bir problem çıkartırlar mı iadede?

Konu hakkında bilgim yok açıkçası ben uğraşmak istemedim o yüzden hiç denemedim yok kutusu açıldı falan filan araştırabilirsin.

VA panel TUF serisi önerilmiyor. İade edebiliyorsanız edin, IPS bir modele yönelin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…