ASUS VG27VQ VESA desteği ve askı aparatı uyumu

Bludfire

Decapat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar, monitörüm için askı aparatı almayı düşünüyorum ama monitörümde VESA desteği var mı veyahut nasıl sökülür arka tarafı pek bilgim yok. Birkaç videoda alyan ile sökülüyor bazı monitörler, ama benim monitörün arka kısmına baktığımda plastik bir destek var yani vida yerine kullanılan, asıl sorumda monitörüm ve düşündüğüm askı aparatı uyar mı veya öneriniz var mı?
Monitörüm; ASUS 27" VG27VQ TUF GAMING 1Ms(mprt) 165Hz FHD HDMI DP FREESYNC KAVISLI MONITOR fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da

Düşündüğüm askı aparatı; https://www.hepsiburada.com/ergofle...LC?magaza=Bizbiz-e&url_src=and-product-detail

Son düzenleyen: Moderatör:
VESA bağlantısı çoğu monitörde standart ölçüdedir. Bu ölçü ise 100x100 mm olarak geçer. Senin monitörün ölçüsü standart. Baktığın VESA'nın da hem 75 hem 100 için uyumları var.
VESA bağlantısı için ürünün içerisinden apart çıkıyor. Monitörü kendi direk bağlantısından ayırdıktan sonra VESA'nın apartları ile tutturuyorsun. Yanında kitapçık geliyor zaten okuyarak yaparsın.
Yapmadan önce video izleyebilirsin.

Çok teşekkürler bende araştırdım vaktim yoktu almaya karar vereceğim için buraya yazma gereksinimi duymuştum araştırınca her şeyi hallettim siparişide verdim yardımcı olduğunuz içinde size de teşekkür ederim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…