NVIDIA kontrol panelinden 10bit renk seçeneğini seçip dener misiniz hocam? Sorun çözülürse beni haberdar edin.İlk açılışta ekran geldikten sonra 1-2 milisaniye kararıp hemen ekran açılıyor sebebi ne olabilir? Daha önce yaşayıp çözen oldu mu? Tüm driverlar güncel.
hocam maalesef öyle bir seçenek sunmuyorNVIDIA kontrol panelinden 10bit renk seçeneğini seçip dener misiniz hocam? Sorun çözülürse beni haberdar edin.
BIOS'u güncellenmeyi denediniz mi?hocam maalesef öyle bir seçenek sunmuyor
güncelledim,monitör güncellemesi gelmiş onu da yaptım. Ekran kartı driverlarını silip tekrar yükledim. bir sonuca varamadımBIOS'u güncellenmeyi denediniz mi?
Kaç senelik bir monitör bu?güncelledim,monitör güncellemesi gelmiş onu da yaptım. Ekran kartı driverlarını silip tekrar yükledim. bir sonuca varamadım
Kaç senelik bir monitör bu?
2 sene olmadıysa garantisi devam ediyor mu? Ekran karardıktan sonra 1-2 milisaniye sonra açılıyorsa sorun olmaz bence.daha alalı 2 sene olmamıştır. Çıkış yılı olarak 2021
garantiden daha yeni geldi ekran değişti zaten. genel kullanıma bir sıkıntı çıkartmıyor da rahatsız ediyor sadece.2 sene olmadıysa garantisi devam ediyor mu? Ekran karardıktan sonra 1-2 milisaniye sonra açılıyorsa sorun olmaz bence.
Hocam kafanıza takmayın. Ekran değişmiş zaten, daha uğraşmaya değmez. Genel kullanımda bir sorun yoksa problem olmaz.garantiden daha yeni geldi ekran değişti zaten. genel kullanıma bir sıkıntı çıkartmıyor da rahatsız ediyor sadece.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.