ASUS Vivobook 15 i3-1215U alınır mı?

rüzgar nar

Centipat
Daha fazla  
https://www.hepsiburada.com/asus-vivobook-15-i3-1215u-20gb-2tb-ssd-15-6-windows-11-tasinabilir-bilgisayar-x1502za-ej652wp21-p-HBCV00006G3WYS?magaza=GTB Teknoloji sizce bu alınır mı? Yani 20000 bin TL bandında bana garip gelen tek şey işlemcinin 2666 MHz destekleyip 3200MHz'li RAM koymaları ve 20 GB olması ayrıca 2 TB ssdide garbime gitti 2 TB SSD'i kendisi 5 bin TL oluyor nasıl 20000 bin TL acaba bilginiz varsa belirtmenize sevinirim veya bu kötüyse bunun yerine başka bir oyun için laptop önerebilir misiniz bu fiyat bandında.

Hocam o özelliklere 20 bin bence fazla. Ayrıca işlemci ile RAM frekanslarının söylediğiniz gibi bir alakası yok. Bilgisayarı ne için kullanacaksınız? Oyun amaçlıysa 20 bin bütçeye RTX 2050/3050 laptoplara bakabilirsiniz.

Oyun için alıyorsan attığın bir işe yaramaz. Bu fiyata performans amaçlı anca böyle modeller var:

Oyun amaçlı harbi pişman eder. Bir benzeri var bende oyun amaclı alınmaz.

Oyun amaçlı harbi pişman eder. Bir benzeri var bende oyun amaclı alınmaz.

Hocam Cyberpunk gibi eşyler oynamayacağım benim şu an o kadar kötü bir laptopum var ki 4 GB RAM'ı var 2 GB RAM'ını sistem kullanıyordu 2 GB sanal var AMD R5 Valorant açtım 10 FPS oynadım ama 10 FPS sarmadı bıraktım bunu böyle bir bilgisayar kaldırabiliyorsa bence Lenovo IdeaPad gamin 3 yeteri kadar kaldıracağını düşünüyorum.

Hocam kaldırmasina kaldirirlar ama bunlar cok ince laptop oldugu icin fanları oyun vb şeylerde çok ses çikartır. Siz bilirsiniz bu butceye bu laptopu ben almam.

Benim attıklarım her oyunu kaldırır. Arkadaş sanırsam sizin attığınızdan bahsetmiş.

Hocam kaldırmasina kaldirirlar ama bunlar cok ince laptop oldugu icin fanları oyun vb şeylerde çok ses çikartır. Siz bilirsiniz bu butceye bu laptopu ben almam.

İlginiz için teşekkürler zaten uçak motoru kadar sesli bir laptopum var o laptopu aldıktan sonra huzur bulurum.

Benim attıklarım her oyunu kaldırır. Arkadaş sanırsam sizin attığınızdan bahsetmiş.

Hocam bir şey sormak istiyorum RTX 3050 ekran kartı var attığınızda yani 4 GB VRAM'ı var sıkıntı yaratır mı?

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…