ASUS Vivobook 15 OLED i5 11.nesil alınır mı?

Vicefly

Decapat
Yer
İzmir
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
İ3 5005u intel hdgraphichs 5500 4gb ram 120gb netac ssd
Meslek
spor salonunda staj
SSD veya HDD modeli
512 ssd
Selam arkadaşlar, direkt konuya gireceğim kuzenim yurtta kullancak ufak oyunlar oynayacak Valorant vs sarı siteden bir bilgisayar bulmuş aşağıya bıraktım özelliklerin sslerini 14800TL'ye alınır mı sizce?

Dosya Ekleri

• pc.PNG
    599,7 KB · Görüntüleme: 75
  • 22.PNG
    29,9 KB · Görüntüleme: 63
Selam arkadaşlar, direkt konuya gireceğim kuzenim yurtta kullancak ufak oyunlar oynayacak Valorant vs sarı siteden bir bilgisayar bulmuş aşağıya bıraktım özelliklerin sslerini 14800TL'ye alınır mı sizce?

Sağlam kazık. 2.elde 3050, 1660 laptoplar var bu bütçeye.

İnternette sıfırı 31k nasıl kazıkki.

Vivobook modelleri gayet iyi, alinabilir. Sirf OLED ekran diye sifiri 20K asagi olmuyor zaten.

Vivobook modelleri gayet iyi, alinabilir. Sirf OLED ekran diye sifiri 20k asagi olmuyor zaten.

Peki başka önerebileceğiniz ikincieli 15k bandında oyun ders için bir bilgisayar var mıdır?

@714816 bakabilir misinz.

Peki başka önerebileceğiniz ikincieli 15k bandında oyun ders için bir bilgisayar var mıdır?

Yine ASUS Vivobook'un 5600H islemcili modeli var. 16 inc WUXGA ekrana sahip kendisi. En son 15K civarindaydi, bakabilirsiniz ona da. Sifir fiyati 15K bu arada.

Yine ASUS Vivobook'un 5600H islemcili modeli var. 16 inc WUXGA ekrana sahip kendisi. En son 15k civarindaydi, bakabilirsiniz ona da. Sifir fiyati 15k bu arada.

Hangisi daha iyi peki?

@714816 bakabilir misinz.
Hıc tanımadığım birinin beni bir konuda etiketlemesi çok hoşuma gitti.

Neyse. Buyurun hocam. 3050'li bir laptop. Valorant değil GTA 5 bile oynayabilir.

3050'nin iyi yanı pek etkili olmasa'da dlss 2 nimetine sahip olması.

Ha ama derseniz ki "ben param güvende ile istiyorum ne olur ne olmaz" o zaman 1000 TL'cik daha çıkıp buna bakabilirsiniz.

Şuan fark ettim ilanda pazarlık olur diyor. İndirebildiğiniz kadar indirin.

Son düzenleme:

Sağ olun.

3050 bırakın GTA 5'i RDR2'yi bile akıcı oynatabilir hocam.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…