ASUS Vivobook 15 OLED i5 11.nesil alınır mı?

Hocam peki attığınızdan hangisi daha iyi? Çünkü diğerindede Param Güvende talebi gönderebiliyorsunuz.

Hocam peki attığınızdan hangisi daha iyi? Çünkü diğerindede Param Güvende talebi gönderebiliyorsunuz.
Yani tabii ki ilk'i ama talep gönderip bekleyin. Kabul edilirse tabiii ki 1. Ama edilmez ise 2.'yi pazarlık yaparak alabilirsiniz. Arada 400 tl falan oynar zannımca.

3050 bırakın GTA 5'i RDR2'yi bile akıcı oynatabilir hocam.

Ulan hayat ben HP 15-BS1xx kullanıyorum 4 GB RAM i3 5005U intelhd graphichs 5500.

Ulan hayat ben HP 15-BS1xx kullanıyorum 4 GB RAM i3 5005U intelhd graphichs 5500.

GTA 5 45 50 FPS oynuyorum ama nasılsa.

Arkadaşlar yeni bilgi kuzenim ders çalışmak için istiyormuş başka bir öneriniz var mı?

GTA 5 45 50 FPS oynuyorum ama nasılsa.

Arkadaşlar yeni bilgi kuzenim ders çalışmak için istiyormuş başka bir öneriniz var mı?

@714816 başka bir önerin var mı sadece ders çalışcak proje tasarım vs.

Son düzenleme:
Hangisi daha iyi peki?

OLED ekran tabii ki daha iyidir. Ancak 1200P WUXGA ekran OLED'e yakindir.
5600H islemci ile cogu islemi gerceklestirebilirsiniz. MX330'a gore grafik anlaminda ne gibi farklar var bilemiyorum ama dahili grafik birimi Witcher 3 tarzi oyunlari oynatacak kadar gucludur.
NVMe 4.0 bir SSD takarsaniz performans anlaminda cok daha iyi olacagini soyleyebilirim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…