Merhaba arkadaşlar. Dün ASUS Vivobook 15 X1500EA-BQ2503W model laptop'u satın aldım. Lehimli 4 GB var ve içinin fotoğrafını atan arkadaşlar içinde boş slot olduğunu söylediler. Eğer tek stick 8 GB RAM takarsam 4+8 olarak dual channel çalışır mı? Amazon'da RAM takılamaz yazıyor ama ASUS'un sitesinde desteklenen maksimum bellek 12 GB yazıyor. Son olarak RAM takmak için kapağı açarsam garanti dışı kalır mı? Yardımcı olabilecek var mıdır? Teşekkür ederim.
Merhaba, aynı durumu bende merak ediyordum ve müşteri hizmetlerini arayıp sordum. Müşteri temsilcisi bir adet boş slot olduğunu ve ram takılabileceğini söyledi ancak kapağın açılması garanti kapsamı dışına çıkmasına sebep oluyormuş. Ram serviste takılırsa sorun olmayacaktır, kendiniz alabilir yada direkt olarak servisten fiyat alabilirsiniz.
ASUS'a mail attım garanti konusunda, birkaç yerde RAM yükseltme için servise gönderin yoksa garanti dışında kalır diyor, dönüşte yapmadılar. Tecrübesi olan var mıdır?
ASUS'a mail attım garanti konusunda, birkaç yerde RAM yükseltme için servise gönderin yoksa garanti dışında kalır diyor, dönüşte yapmadılar. Tecrübesi olan var mıdır?
Evet hocam garanti dışı kalıyor. Ben SSD ve RAM'ı aldım ASUS yetkili servise götürdüm 250 lira karşılığında montajladılar. Tabi Aralık ayında yapmıştım şimdi zam gelmiş olabilir.