Hocam laptop DDR4 destekli ise DDR5 RAM takamazsınız zaten.ASUS Vivobook 16X K3605zf laptop var DDR4 8 GB lehimli, DDR5 RAM uyumlu mu bilmiyorum. Aşağıdaki modeli alacağım eğer uyumluysa.
DDR5 olmuyorsa DDR4 ne almalıyım? Teşekkürler.
Aşağıdaki Technopat incelemesinde de görüldüğü gibi, cihazda 8 GB lehimli DDR4+1 adet DDR4 SODIMM yuva mevcut. Bellek önerisi için CPU-Z'den SPD kısmının ekran görüntüsünü atınız.ASUS Vivobook 16X K3605zf laptop var DDR4 8 GB lehimli, DDR5 RAM uyumlu mu bilmiyorum. Aşağıdaki modeli alacağım eğer uyumluysa.
DDR5 olmuyorsa DDR4 ne almalıyım? Teşekkürler.
Eki Görüntüle 2359162
Aynı markanın DDR4 olanını alın.
![]()
Crucial 16 GB 3200 MHz DDR4 CT16G4SFRA32A Ram Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Crucial 16 GB 3200 MHz DDR4 CT16G4SFRA32A Ram fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! Crucial 16 GB 3200 MHz DDR4 CT16G4SFRA32A Ram özelliklerini incele, 1.266,24 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
Düzenleme: Lehimli olduğunu şimdi gördüm.boşuna almayın alsanız bile değiştiremezsiniz elinizde kalır.
Kimse bakmadan yorum yapıyor, adam lehimli demiş ama başka slot yok mu demiş? Hadi o bilmiyor desek bakmak zor mu model kodundan?
Eki Görüntüle 2359202
1 adet SO-DIMM slotu var, 3200MHz SO-DIMM RAM ekleyip yükseltebilirsiniz. Ezbere iş yapmayın, araştırın. Lehimli RAM yanına normal RAM eklenebiliyor. DDR4 slota DDR5 RAM takılmaz.
Sorun yok.Boşta alan var bilyodum ama konuyu açarken yazmayı unutmuşum
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.