Shrp Hectopat Katılım 21 Mayıs 2020 Mesajlar 197 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Nisan 2025 #1 ASUS Vivobook Pro 16X OLED K6604J1-MX010W modelini almayı düşünüyorum. Genelde oyun ve iş için kullanacağım. Oyun konusunda sıkıntı yaratır mı bilemedim ama ekranı çok hoşuma gitti. Bildiğiniz ısınma problemi vs. var mı?
ASUS Vivobook Pro 16X OLED K6604J1-MX010W modelini almayı düşünüyorum. Genelde oyun ve iş için kullanacağım. Oyun konusunda sıkıntı yaratır mı bilemedim ama ekranı çok hoşuma gitti. Bildiğiniz ısınma problemi vs. var mı?
Artoria Pendragon Yottapat! Sosyal Tayfı Bin Çözüm, Bir Efsane Tam Bir Technopat'sınız! Katılım 13 Mart 2022 Mesajlar 40.738 Makaleler 9 Çözümler 1.033 Yer İstanbul 4 Nisan 2025 #2 Ne kadara alacaksınız, bütçeniz nedir?
Shrp Hectopat Katılım 21 Mayıs 2020 Mesajlar 197 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Nisan 2025 #3 Artoria Pendragon dedi: Ne kadara alacaksınız, bütçeniz nedir? Genişletmek için tıkla... Arkadaştan alacağım. Sadece oyun oynarken sıkıntı çıkarır mı o kafamı kurcalıyor.
Artoria Pendragon dedi: Ne kadara alacaksınız, bütçeniz nedir? Genişletmek için tıkla... Arkadaştan alacağım. Sadece oyun oynarken sıkıntı çıkarır mı o kafamı kurcalıyor.
Artoria Pendragon Yottapat! Sosyal Tayfı Bin Çözüm, Bir Efsane Tam Bir Technopat'sınız! Katılım 13 Mart 2022 Mesajlar 40.738 Makaleler 9 Çözümler 1.033 Yer İstanbul 4 Nisan 2025 #4 Shrp dedi: Arkadaştan alacağım. Sadece oyun oynarken sıkıntı çıkarır mı o kafamı kurcalıyor. Genişletmek için tıkla... Sıkıntı çıkarmaz, güzel model.
Shrp dedi: Arkadaştan alacağım. Sadece oyun oynarken sıkıntı çıkarır mı o kafamı kurcalıyor. Genişletmek için tıkla... Sıkıntı çıkarmaz, güzel model.
Shrp Hectopat Katılım 21 Mayıs 2020 Mesajlar 197 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Nisan 2025 #5 Artoria Pendragon dedi: Sıkıntı çıkarmaz, güzel model. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler.