ASUS Vivobook Pro 16X OLED modeli alınır mı?

Akarulez

Hectopat
Yer
İstanbul
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
4070S
R5 7500F
16*2GB CORSAIR DDR5
1TB NVME
Dell G2724D
Meslek
Dijital Reklamcılık - Medya Planlama Uzmanı
Bugün MSI GE68Hx'i fiziksel mağazalarda bulma umuduyla Teknosa'ya gittim. Aradığımı bulamayınca bilgisayarlara bir göz atayım dedim ve hemen inanılmaz kaliteli 3200x2000 paneliyle ASUS Vivobook Pro 16X OLED göz kırptı bana aralarından. 50.000 TL gibi olması gerekenden daha ucuz etiket fiyatı sebebiyle almayı düşündürmedi değil. Modelde 4060 ve 13700H bulunuyor ancak hiçbir yerde doğru düzgün benchmarklarını bulamadım. Performansı nasıldır, TDP değeri nedir ya da oyunlarda nasıl bir FPS ve ısı ortalaması beklemeliyiz? Isı konusu ince bir laptop olduğu için bir miktar korkutmadı değil. Bunlar hakkında bilgisi olanlar yardımcı olabilir mi?

Modelin tam adı: ASUS Vivobook Pro 16X OLED K6602VV-MX050W notebook.

Son düzenleyen: Moderatör:
Model beni biraz şaşırtti açıkçası, daha zayıf beklerdim fakat ortalama bir model çıktı iş laptopuna göre. Öncelikle iç yapısını birakayim buraya;

csm_asus_vivobook_pro_16x_oled_K6604JV_MX016w_geoeffnet_0b325b37e4.jpg

Isı borusu sayısı fena değil ama ince tabii ki, haliyle etkileri de az oluyor. PL1 80W PL2 157W ayarlanmış, bir iş laptopuna göre gayet iyi de idare edebiliyor değerleri. Ekran kartı ise 140W. Modelin eksisi bana göre plastik olması, ekran arka kapağı bile plastik olması gerek bu versiyonun.

Hiç fena değil fakat panelin önemli olduğu bir iş ile uğraşmiyorsaniz tercih etmek fazla mantıklı da değil.

Model beni biraz şaşırtti açıkçası, daha zayıf beklerdim fakat ortalama bir model çıktı iş laptopuna göre. Öncelikle iç yapısını birakayim buraya;

Eki Görüntüle 2097253

Isı borusu sayısı fena değil ama ince tabii ki, haliyle etkileri de az oluyor. PL1 80W PL2 157W ayarlanmış, bir iş laptopuna göre gayet iyi de idare edebiliyor değerleri. Ekran kartı ise 140W. Modelin eksisi bana göre plastik olması, ekran arka kapağı bile plastik olması gerek bu versiyonun.

Hiç fena değil fakat panelin önemli olduğu bir iş ile uğraşmiyorsaniz tercih etmek fazla mantıklı da değil.

Teşekkürler. Fakat modelin ismini yazarken hata yapmışım. K6604 olan X modeli anladığım kadarıyla, mağazada 50k'ya bulduğum X versiyonu olmayan yani K6602 modeliymiş.

Tamamen farklı bir model, soğutması vs. zayıf ve 65W GPU'ya sahip.
Cihaza duyduğum bütün ilgi bir anda yok oldu. :( K6604 modeli 70k'dan başlıyor maalesef ve 4080 varken onu almak mantıklı gelmiyor bana açıkçası. 50k'ya olsaydı o model alabilirdim.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı