ASUS Vivobook s 15 M3502QA-MA011W alınır mı?

Bütçe
25000

schopenhauercı

Centipat
Daha fazla  
Bahsettiğim cihaz bu Asus VivoBook S 15 M3502QA-MA011W Notebook

Kullanım amacım film, video izlemek, PDF, makale gibi yazılı içerikler okumak ve tarayıcıda gezinmek gibi basit işler. Oyun oynamak gibi bir düşüncem yok (zaten bu laptopta oyunda oynanmaz gibi).

Beni en çok cezbeden QHD+ OLED ekranı oldu. OLED ekran her ne kadar çok güzel olsa da piksel yanığı gibi sıkıntılar olabiliyormuş ve o konuda da biraz tedirginim.

Satın alacağım yeni bir laptopu en az 6-7 yıl kullanmayı hedefliyorum. Şu an kullandığım laptop 2016'da satın aldığım ve 7 yıldır aktif kullandığım, 1280*720 HD çözünürlüğünde bir ekranı olan AMD A8-7410 işlemcili HP laptop. Şuan halen işlevsel ve kullanıyorum.

Sizce bu laptop iyi midir, satın almaya değer mi?

Sevgili Technopat camiası maksimum 25 bin TL'ye kadar laptop tavsiyeleriniz de varsa paylaşınız.

Son düzenleme:
Arada oyun da oynarım diye düşünürsen bu versiyona da bakabilirsin, hem güçlü hem kaliteli.

@Artoria Pendragon Şuan kullandığım laptopun ekranı 15.6 inç ve ben bu ekran büyüklüğünün altına düşmek istemiyorum. Önerdiğiniz laptopun ekranı 14 inç olmasa iyiymiş aslında. Tavsiyeniz için teşekkürler.

@Artoria Pendragon Şuan kullandığım laptopun ekranı 15.6 inç ve ben bu ekran büyüklüğünün altına düşmek istemiyorum. Önerdiğiniz laptopun ekranı 14 inç olmasa iyiymiş aslında. Tavsiyeniz için teşekkürler.
Bütçeyi aşarsanız 15.6 versiyonuda bulunmakta hocam.

Bütçeyi aşarsanız 15.6 versiyonuda bulunmakta hocam.

Fazladan birkaç bin lira verip bu cihazı satın almak daha çok aklıma yattı. Bu güzel tavsiyeniz için teşekkürler hocam.

Fakat ekran 2K+ olduğu için RTX 3050'ye boşa para vermiş olur muyum? Bu çözünürlükteki bir ekranı destekler mi acaba bu kart?

Fazladan birkaç bin lira verip bu cihazı satın almak daha çok aklıma yattı. Bu güzel tavsiyeniz için teşekkürler hocam.

Fakat ekran 2K+ olduğu için RTX 3050'ye boşa para vermiş olur muyum? Bu çözünürlükteki bir ekranı destekler mi acaba bu kart?

Destekler tabii ki, ağır oyunlarda çözünürlük düşürmek gerekebilir ama.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı