Forza Horizon 4 zaten çok iyi optimize bir oyun ve genel olarak hiç ağır olmayan bir oyun. Eğer oynadığınız en ağır oyun FH 4 ise bu laptop çok rahat ettirir sizi. Victus 15 yerine alınır mı bilemiyorum sadece oyun kısmında yardımcı olabilirim
Düşündüğüm cihaz bu ama aradaki farka değer mi bilemiyorum. Elimdeki Victus 15'i satıp geçeceğim sizce nasıl farklar hissederim? Yazılım mühendisliği 2. sınıf öğrencisiyim. Oynadığım en ağır oyun Forza Horizon 4. Teşekkürler.
Benim asıl kafamı karıştıran kısmı fiyatı aslında. Teşekkürler bilgilendirdiğiniz için.Forza Horizon 4 zaten çok iyi optimize bir oyun ve genel olarak hiç ağır olmayan bir oyun. Eğer oynadığınız en ağır oyun FH 4 ise bu laptop çok rahat ettirir sizi. Victus 15 yerine alınır mı bilemiyorum sadece oyun kısmında yardımcı olabilirim
Şimdi baktım da yani fiyattın daha neden daha az/neden daha fazla olduğu için şaşırılacak bir şey yok. Direkt teknik özellikler farklı olduğu için Asus Vivobook daha pahalı.Benim asıl kafamı karıştıran kısmı fiyatı aslında. Teşekkürler bilgilendirdiğiniz için.
Hocam ben de bu modeli almayı düşünmüştüm, hala aklımda var ama bu modelle ilgili neredeyse hiçbir inceleme vs. bulamadım. Acaba piyasaya sürüldükten sonra bir sorunu ortaya çıktı ve kaldırdılar mı diye düşündüm ama bilmiyorum.
Düşündüğüm cihaz bu ama aradaki farka değer mi bilemiyorum. Elimdeki Victus 15'i satıp geçeceğim sizce nasıl farklar hissederim? Yazılım mühendisliği 2. sınıf öğrencisiyim. Oynadığım en ağır oyun Forza Horizon 4. Teşekkürler.
Hocam ben hem 8845hs versiyonunu hem de 8945hs versiyonununu çok araştırdım. Bir inceleme bulamadım. Ya snapdragon'lu versiyonu vardı ya da s16 oled versiyonu. Bence bir sorunu yoktur cihazın. Tabi biraz daha araştırmak lazım bence ile yürüyecek iş değil bu.Hocam ben de bu modeli almayı düşünmüştüm, hala aklımda var ama bu modelle ilgili neredeyse hiçbir inceleme vs. bulamadım. Acaba piyasaya sürüldükten sonra bir sorunu ortaya çıktı ve kaldırdılar mı diye düşündüm ama bilmiyorum.
Hiç inceleme yazısı veya videosu olmaması beni bir hayli şüpheye düşürdü açıkçası. Bu özelliklere bu donanıma sahip bu bütçedeki bir laptop çok fazla konuşulurdu normalde. Bu durumdayken bu kadar para vermek riskli geliyor bana açıkçası. Ya Huawei Matebook 14 ya da HP Victus 16 almayı düşünüyorum. Biri ofis biri gaming laptop ama bilmiyorum düşüneceğim ben de.Hocam ben hem 8845hs versiyonunu hem de 8945hs versiyonununu çok araştırdım. Bir inceleme bulamadım. Ya snapdragon'lu versiyonu vardı ya da s16 oled versiyonu. Bence bir sorunu yoktur cihazın. Tabi biraz daha araştırmak lazım bence ile yürüyecek iş değil bu.
Minecraft oynatir mi bu laptop? 2k monitore takıp oynayacağım halihazirda 1660ti bulunduran laptopumla 2kda oynuyorum 30-40fps civari aliyorum modpaketi var.Forza Horizon 4 zaten çok iyi optimize bir oyun ve genel olarak hiç ağır olmayan bir oyun. Eğer oynadığınız en ağır oyun FH 4 ise bu laptop çok rahat ettirir sizi. Victus 15 yerine alınır mı bilemiyorum sadece oyun kısmında yardımcı olabilirim
Hangi laptop?Minecraft oynatir mi bu laptop? 2k monitore takıp oynayacağım halihazirda 1660ti bulunduran laptopumla 2kda oynuyorum 30-40fps civari aliyorum modpaketi var.
KonudakiHangi laptop?