Lejvarg
Centipat
Ürünü inceledim beğendim ancak aklımdaki bir diğer soru, OLED ekran sorun çıkartır mı?
Bende ASUS OLED ekranlı laptop kullanıyorum. Kendi yazılımı sayesinde, piksel açıp kapattığı için bir sorun olmayacağını yazmışlar. Ben henüz bir sorunla karşılaşmadım.
Eski OLED'ler ile karıştırmayın. OLED teknolojisi cok ilerledi ve korumak için bir ton güvenlik önlemi var.
Haklısınız hocam ama ne olursa olsun bir tedirginlik oluyor ASUS bunun garantisini veriyor mu acaba? Ayrıca bu laptopta oyun falan oynarsam sıcaklık değerleri nasıl olur?
Fiyatı az bir fiyat değil bu yüzden çekiniyorum açıkçası, günde kaç saat kullanıyorsunuz?
Bu bir oyun makinesi değil, aman aman bir şey zaten beklemeyin. Oyun için olmadığı için de aman aman ısınmaz. ASUS normalde OLED monitörlerinde 3 yıl panel garantisi veriyor, laptoplar için bakmadım.
Tabii ki değil hocam ancak merak ettim internetteki testlerine baktım işlemcinin hatrı sayılır oyun performansı var açıkçası.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.