M muratbest Femtopat Katılım 29 Ağustos 2025 Mesajlar 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Ağustos 2025 #1 ASUS Vivobook S16 1TB 16 GB RAM'li i7 işlemcili laptopta sorun yaşayan var mı? Bu özelliklerde başka marka laptop tavsiye eder misiniz?
ASUS Vivobook S16 1TB 16 GB RAM'li i7 işlemcili laptopta sorun yaşayan var mı? Bu özelliklerde başka marka laptop tavsiye eder misiniz?
hgjl Yoctopat Katılım 2 Kasım 2025 Mesajlar 8 Daha fazla Cinsiyet Kadın Pazar 18:47 #2 Merhaba, bu modeli aldınız mı acaba? Deneyimleriniz nasıl?
M muratbest Femtopat Katılım 29 Ağustos 2025 Mesajlar 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek Pazartesi 13:00 #3 hgjl dedi: Merhaba, bu modeli aldınız mı acaba? Deneyimleriniz nasıl? Genişletmek için tıkla... Evet aldım.1 saat 45 dakikada şarj oluyor.4 saat falan götürüyor şarja bağlamadan.Ekran ve görüntüsü güzel.Memnunum şimdilik.
hgjl dedi: Merhaba, bu modeli aldınız mı acaba? Deneyimleriniz nasıl? Genişletmek için tıkla... Evet aldım.1 saat 45 dakikada şarj oluyor.4 saat falan götürüyor şarja bağlamadan.Ekran ve görüntüsü güzel.Memnunum şimdilik.
hgjl Yoctopat Katılım 2 Kasım 2025 Mesajlar 8 Daha fazla Cinsiyet Kadın Pazartesi 13:02 #4 muratbest dedi: Evet aldım.1 saat 45 dakikada şarj oluyor.4 saat falan götürüyor şarja bağlamadan.Ekran ve görüntüsü güzel.Memnunum şimdilik. Genişletmek için tıkla... Fan sesi veya ısınma sorunu yaşıyor musunuz?
muratbest dedi: Evet aldım.1 saat 45 dakikada şarj oluyor.4 saat falan götürüyor şarja bağlamadan.Ekran ve görüntüsü güzel.Memnunum şimdilik. Genişletmek için tıkla... Fan sesi veya ısınma sorunu yaşıyor musunuz?