alex1580
Hectopat
Daha fazla
Yaklaşık üç yıl önce yurt dışından aldığım ama pek kullanmadığım ASUS Vivotab RT3G cihazı kullanmak istedim ve alırken nasıl bir hata yaptığımı anlamam uzun sürmedi. Cihazda RT Windows 8.1 denen berbat işletim sistemi kurulu. Yükseltme yapamıyorum, exe dosyalarını açmadığı için program yükleyemiyorum, sadece mağazadan saçma uygulama indirebiliyoum. Cihazın BIOS veya UEFI menüsüne giremediğim için Windows 10 vs. de kuramıyorum.Hiçbir klavye tuşu ile BIOS ekranı açılmıyor. Sonuç olarak cihazı kaldırıp bir kenara koymalı mıyım yoksa Windows 10 kurmanın başka bir yolu var mıdır? Yardımcı olabilecek arkadaşlara şimdiden çok teşekkür ederim.
Merhaba, sorunun kaynağı "secure boot" un açık olmasıymış.Win RT 8.1 de secure boot /güvenli ön yükleme modu nasıl kapatılır? Bu konuda bilgisi olan var mı ?Yaklaşık üç yıl önce yurt dışından aldığım ama pek kullanmadığım ASUS Vivotab RT3G cihazı kullanmak istedim ve alırken nasıl bir hata yaptığımı anlamam uzun sürmedi. Cihazda RT Windows 8.1 denen berbat işletim sistemi kurulu. Yükseltme yapamıyorum, exe dosyalarını açmadığı için program yükleyemiyorum, sadece mağazadan saçma uygulama indirebiliyoum. Cihazın BIOS veya UEFI menüsüne giremediğim için Windows 10 vs. de kuramıyorum.Hiçbir klavye tuşu ile BIOS ekranı açılmıyor. Sonuç olarak cihazı kaldırıp bir kenara koymalı mıyım yoksa Windows 10 kurmanın başka bir yolu var mıdır? Yardımcı olabilecek arkadaşlara şimdiden çok teşekkür ederim.
![]()
![]()