RichTAD Hectopat Katılım 27 Şubat 2017 Mesajlar 576 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Nisan 2017 #1 RX480'li bir sistem topluyorum. 7 senelik PC'im vardı ve 19 inç'lik monitörüm vardı. Fakat monitörüm VGA çıkışlı. Ama Ekran kartım HDMI çıkışlı acaba VGA-HDMI dönüştürücü alsam, bu sorunu ortadan kaldırır mıyım? Monitörüm: ASUS VK193S 19.inch Son düzenleyen: Moderatör: 2 Nisan 2017
RX480'li bir sistem topluyorum. 7 senelik PC'im vardı ve 19 inç'lik monitörüm vardı. Fakat monitörüm VGA çıkışlı. Ama Ekran kartım HDMI çıkışlı acaba VGA-HDMI dönüştürücü alsam, bu sorunu ortadan kaldırır mıyım? Monitörüm: ASUS VK193S 19.inch
Eren Küçük Hectopat Katılım 19 Aralık 2016 Mesajlar 218 Yer Hatay Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Nisan 2017 #2 Sorun ortadan kalkar. Ama en kısa zamanda kendine yeni bir monitör almalısın.
RichTAD Hectopat Katılım 27 Şubat 2017 Mesajlar 576 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Nisan 2017 #3 Eren Küçük dedi: Sorun ortadan kalkar. Ama en kısa zamanda kendine yeni bir monitör almalısın. Genişletmek için tıkla... Tabiki de onun bende farkındayım. Bir 7-8 ay idare etsin de sonra yeni bir monitör alırım.
Eren Küçük dedi: Sorun ortadan kalkar. Ama en kısa zamanda kendine yeni bir monitör almalısın. Genişletmek için tıkla... Tabiki de onun bende farkındayım. Bir 7-8 ay idare etsin de sonra yeni bir monitör alırım.