ASUS TUF serisinden yeni monitör sipariş ettim. Bu nedenle satıyorum. Ölü piksel gibi hiçbir sorunu yoktur. Vatan Bilgisayar'dan satın almıştım. Kutusu falan var ama garantisi yok. Ekran açık olduğunda asla belli olmayan küçük kılcal çizikler var. Dediğim gibi ekranı açınca belli olmuyor. Harici hatasızdır. Oyuncu monitörü veya televizyon olarak da kullanılabilir. Kendi üzerinde çift hoparlörü var.
Tam özellikleri: 23.6", 60 Hz, 1 ms, 1920x1080 (Full HD), çift HDMI, stereo hoparlör, ince çerçeve vs.
Fiyat: SATILDI Havale/EFT sonrası kargo indirimli kargo veya güvenli sitelere ilan açabilirim GET vb.
Fotoğraflarda bazen çizgi varmış gibi görünüyor, onlar kameradan kaynaklanıyor, normalde görünmüyor.
Tam özellikleri: 23.6", 60 Hz, 1 ms, 1920x1080 (Full HD), çift HDMI, stereo hoparlör, ince çerçeve vs.
Fiyat: SATILDI Havale/EFT sonrası kargo indirimli kargo veya güvenli sitelere ilan açabilirim GET vb.
Fotoğraflarda bazen çizgi varmış gibi görünüyor, onlar kameradan kaynaklanıyor, normalde görünmüyor.

Son düzenleme: