Sizin önerileriniz nelerdir? 1 ms veya 5 ms olması çok da farketmiyor bence ancak AOC'un sadece monitör işi içinde olduğunu düşününce AOC'un daha iyi olacağını düşünüyorum. Elbette ki ASUS kötüdür demiyorum ama en azından ben AOC almayı düşünüyorum. Tavsiyeleriniz nelerdir?
Not: Ekstra başka bir monitör tavsiyesi olan varsa yazabilir 500-700 TL civarı.
Sırf 2 ms diye mi? Tn panel gibi eski bir teknoloji yerine İps panel olup da 2 ms olan tek monitörü önerdim. Ayrıca monitör de Flicker free, Bluelight Filter ve Anti glare kaplama var. Sırf mesaj yazmak için, araştırmadığım hiç bir ürünü önermiyorum çoğu forum ahalisi gibi.
Sırf 2 ms diye mi? Tn panel gibi eski bir teknoloji yerine İps panel olup da 2 ms olan tek monitörü önerdim. Ayrıca monitör de Flicker free, Bluelight Filter ve Anti glare kaplama var. Sırf mesaj yazmak için, araştırmadığım hiç bir ürünü önermiyorum çoğu forum ahalisi gibi.
Senin markayı Türkiye de yeni görmüş olman markayı kötülemek için yeterli tabi. Biraz araştırırsan AOC ile arasında kalite açısından fark olmadığını görürsün. Ezber bilgiden kurtulmanız gerek.