Asus VN247H vs AOC i2367FM?

Senin markayı Türkiye de yeni görmüş olman markayı kötülemek için yeterli tabi. Biraz araştırırsan AOC ile arasında kalite açısından fark olmadığını görürsün. Ezber bilgiden kurtulmanız gerek.:dur:
Markayı Türkiye'de yeni görmedim hatta bir dönem Viewsonic kullandım.
Şuan bunu kullanıyorum www.vatanbilgisayar.com: Aoc 21.5" E2262Vw Geniş Ekran Led Monitör - Vatan Bilgisayar düşük fiyatlı bir monitör olmasına ve IPS olmamasına rağmen harika bir monitör renk kalitesiyle ve sağlamlığıyla çünkü iki kez masamın arkasına düştü kablo karmaşasından dolayı, hala sapasağlam çalışıyor.
Bu arada araştırmaktan bahsemişken yabancı forumlarda Viewsonic ile ilgili şikayetlerle AOC ile ilgili şikayetleri kıyaslamanızı tavsiye ederim. :)

Markayı Türkiye'de yeni görmedim hatta bir dönem Viewsonic kullandım.
Şuan bunu kullanıyorum www.vatanbilgisayar.com: Aoc 21.5" E2262Vw Geniş Ekran Led Monitör - Vatan Bilgisayar düşük fiyatlı bir monitör olmasına ve IPS olmamasına rağmen harika bir monitör, bu arada araştırmaktan bahsemişken yabancı forumlarda ki Viewsonic ile ilgili şikayetlerle AOC ile ilgili şikayetleri kıyaslamanızı tavsiye ederim. :)
Bu da sizin için Aoc'un Viewsonicten daha iyi olması için yeterli sanırım. Önerdiğim monitörü kendim içinde düşündüğüm için yerli yabancı her forumu inceledim ve hala tavsiye ediyorum. Seçimi alacak arkadaşa bırakalım, siz de lütfen eleştirmeden önce 2 kere düşünün.(y)

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı