Asus VN24TH vs Benq RL2240HE

MayynaK

Hectopat
Yer
Amasya
Daha fazla  
Meslek
öğrenci
İyi günler yeni bir monitör alacağım uygun fiyatlı oyun monitörü bu ikisini bulabildim. Ben bu fiyatlar arasında başka monitörler var mıdır veya bu ikisi arasından hangisini almalıyım?

Asus VN24TH : Monitörler | VN247H | ASUS Türkiye Fiyatı : 650 TL

Benq RL2240HE : RL2240HE - LCD Monitör - Ürünler | BenQ Türkiye Fiyatı : 470Tl

Hocam gittiğim yerlerde tanıdıklarda veya hutta otelde kalacagım. Ben bir gamerim bilgisayarsız yapamam. O yuzden kasayı goturecegım + olarak da kasanın sığabileceği bir bavulum yok. Nasıl bir şey önerirsiniz acaba?

HDMİ veya DVI olmalı.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bahsettiğim olay 2. monitörü alabilirsiniz. 1 santim bir çerçevesi var Asus'un. Bu da ikisini yan yana rahatlıkla getirebileceğiniz anlamına geliyor. 2 adet HDMI girişi var.

hocam ceza yemiştim cevap veremedim öncelikle teşekkür ederim asus almayı düşünüyorum fakat bu fiyatlarda başka monitör varmıdır acaba birde haziran ayı sistem tavsiyelerinde asusla aynı fiyata viewsonic marka monitör tavsiye edilmişki o monitör 2ms aynı fiyata asus varken bu viewsonic ne özelliği varki

+ olarak üst seviye oyun bilgisayarı içinde asus önerilmiş fakat 2ms olan modeli kafama takıldı sorayım dedim

bu üst seviye oyun bilgisayarı asus monitör : ASUS 23.6" VS247HR GENİŞ EKRAN LED MONİTÖR - Vatan Bilgisayar

orta seviye monitör : VX2363Smhl-W LED IPS MONİTÖR - Vatan Bilgisayar

bu 2 monitörde 2ms benim seçtiğim 1ms hangisi iyidir kafam takıldı

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı