PunchLiner
Kilopat
Selamlar, bugün yeni bir kasa aldım ve montajını tamamladım. Daha önceki kasamda kullandığım ASUS VP 228 adlı ekranı kullanmaya devam ediyorum. Yeni kasanın kurulumunu tamamladıktan sonra bilgisayarı açtım ancak monitör ses algıladığında veya sağ alttan sesi sınamak için sürekli ses ibaresine tıkladığımda cızırtılı bir ses geliyor. Monitörde bir sorun olmadığını biliyorum çünkü daha önce kullanıyordum, daha önce aynısı önceki bilgisayarda format esnasında driverlar yok iken olduğu için herhalde driverları kurduktan sonra geçer dedim ancak hala cızırtı sorunu devam ediyor. Kulaklık ile kullandığımda herhangi bir cızırtı sorunu yok. Sizce sorun neden kaynaklanıyordur?
Edit : Ekran kartı sürücüsünü tamamen kaldırdığımda cızırtı sorunu düzeliyor ancak ekran kartı sürücüsünü kurduğumda tekrar sorun ile karşılaşıyorum.
Edit : Ekran kartı sürücüsünü tamamen kaldırdığımda cızırtı sorunu düzeliyor ancak ekran kartı sürücüsünü kurduğumda tekrar sorun ile karşılaşıyorum.
Son düzenleme: