ASUS VP228 akıcı değil

Makaleler
7
Monitörüm ASUS VP228'de oyun akıcı değildi. HDMI to VGA ile bağlıyordum monitörüme kasayı. Televizyona bağlayayım dedim, direkt HDMI ile bağladım; oyunlar daha akıcıydı. Monitörüm de 60 Hz televizyon da ama monitörde 60 Hz hissi yoktu, 50 Hz'miş gibiydi. Televizyonda 60 Hz akıcılığı vardı. Acaba dönüştürücü ile bağladığım için mi oluyor o kasma hissi sorunu?

Monitörüm ASUS VP228'de oyun akıcı değildi. HDMI to VGA ile bağlıyordum monitörüme kasayı. Televizyona bağlayayım dedim, direkt HDMI ile bağladım; oyunlar daha akıcıydı. Monitörüm de 60 Hz televizyon da ama monitörde 60 Hz hissi yoktu, 50 Hz'miş gibiydi. Televizyonda 60 Hz akıcılığı vardı. Acaba dönüştürücü ile bağladığım için mi oluyor o kasma hissi sorunu?

Tamamen dönüştürücü ile alakalı.

Bende aynı monitörün 75 Hz 1 ms olan versiyonu var DP ile kullanılırsa daha iyi verim elde edilebileceğini söylüyorlar.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı