Aoniss Hectopat Katılım 11 Mayıs 2017 Mesajlar 29 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Haziran 2017 #1 Arkadaşlar Gigabyte RX580 8G ekran kartım var. Asus VP228 monitörüme şu anda DVI ile bağlı. HDMI ile bağlamalı mıyım? HDMI ile bağlasam çok fark eder mi?
Arkadaşlar Gigabyte RX580 8G ekran kartım var. Asus VP228 monitörüme şu anda DVI ile bağlı. HDMI ile bağlamalı mıyım? HDMI ile bağlasam çok fark eder mi?
Bayram Şenakar Megapat Zamanın Tanığı Katılım 5 Nisan 2017 Mesajlar 2.726 Makaleler 1 Çözümler 36 Yer İstanbul Daha fazla Sistem Özellikleri Macbook Air M2 8GB - 512GB Cinsiyet Erkek Meslek Girişimci 4 Haziran 2017 #2 HDMI ile DVI arasındaki tek fark HDMI'ın görüntüyle birlikte aktarması. Benim tercihim HDMI olur çünkü daha zarif bir kablo türü.
HDMI ile DVI arasındaki tek fark HDMI'ın görüntüyle birlikte aktarması. Benim tercihim HDMI olur çünkü daha zarif bir kablo türü.
Aoniss Hectopat Katılım 11 Mayıs 2017 Mesajlar 29 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Haziran 2017 #3 Bayram Şenakar dedi: HDMI ile DVI arasındaki tek fark HDMI'ın görüntüyle birlikte aktarması. Benim tercihim HDMI olur çünkü daha zarif bir kablo türü. Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim HDMI ile bağladım
Bayram Şenakar dedi: HDMI ile DVI arasındaki tek fark HDMI'ın görüntüyle birlikte aktarması. Benim tercihim HDMI olur çünkü daha zarif bir kablo türü. Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim HDMI ile bağladım