B berkişte Hectopat Katılım 1 Mart 2021 Mesajlar 61 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Haziran 2021 #1 Monitörüm ASUS VP228, video izlerken sadece tekbir bölgede boydan boya kırılma oluyor.
maynıng yapan adam Centipat Katılım 8 Haziran 2021 Mesajlar 1.872 Makaleler 1 Çözümler 22 Yer Ev Daha fazla Cinsiyet Kadın 30 Haziran 2021 #2 Her zaman olmuyor ise ekran kartı chip arızası olabilir.
B berkişte Hectopat Katılım 1 Mart 2021 Mesajlar 61 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Haziran 2021 #3 maynıng yapan adam dedi: Her zaman olmuyor ise ekran kartı chip arızası olabilir. Genişletmek için tıkla... Hep değil arada sırada ama gün içinde oluyor video izlerken falan genelde oyunda fark etmedim.
maynıng yapan adam dedi: Her zaman olmuyor ise ekran kartı chip arızası olabilir. Genişletmek için tıkla... Hep değil arada sırada ama gün içinde oluyor video izlerken falan genelde oyunda fark etmedim.
maynıng yapan adam Centipat Katılım 8 Haziran 2021 Mesajlar 1.872 Makaleler 1 Çözümler 22 Yer Ev Daha fazla Cinsiyet Kadın 30 Haziran 2021 #4 berkişte dedi: Hep değil arada sırada ama gün içinde oluyor video izlerken falan genelde oyunda fark etmedim. Genişletmek için tıkla... Monitör ayarlarını sıfırlayın.
berkişte dedi: Hep değil arada sırada ama gün içinde oluyor video izlerken falan genelde oyunda fark etmedim. Genişletmek için tıkla... Monitör ayarlarını sıfırlayın.