badhande Centipat Katılım 25 Ağustos 2020 Mesajlar 85 Yer Samsun Daha fazla Cinsiyet Kadın 3 Şubat 2021 #1 Merhaba, ben eski kafalıyım bir tek oyun olarak Samp oynuyorum. Sizce bu monitör alınır mı? Alienware laptopum var, öyle akşamları ofisten dönünce laptoptan görüntü alıp oynamak için. Asus VP228HE 21.5" 1ms Full HD LED Monitör Fiyatı, Yorumları - Trendyol ASUS 21.5" VP228HE 1ms Analog+HDMI Full HD Flicker Free Gaming Monitör yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın. m.trendyol.com Son düzenleyen: Moderatör: 3 Şubat 2021
Merhaba, ben eski kafalıyım bir tek oyun olarak Samp oynuyorum. Sizce bu monitör alınır mı? Alienware laptopum var, öyle akşamları ofisten dönünce laptoptan görüntü alıp oynamak için. Asus VP228HE 21.5" 1ms Full HD LED Monitör Fiyatı, Yorumları - Trendyol ASUS 21.5" VP228HE 1ms Analog+HDMI Full HD Flicker Free Gaming Monitör yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın. m.trendyol.com
LorenzoMatterhorn Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 8 Eylül 2020 Mesajlar 2.950 Çözümler 5 Yer Illinois,Chicago Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Şubat 2021 #2 Samp oynuyorsun tüplü monitör bile bağlasan yeterli.
dexteryorgan Hectopat Katılım 7 Nisan 2020 Mesajlar 193 3 Şubat 2021 #3 Biraz daha büyük ekran tercih ederseniz, film izlerken de kullanırsınız eğer ki televizyonunuz yoksa.
Biraz daha büyük ekran tercih ederseniz, film izlerken de kullanırsınız eğer ki televizyonunuz yoksa.
badhande Centipat Katılım 25 Ağustos 2020 Mesajlar 85 Yer Samsun Daha fazla Cinsiyet Kadın 3 Şubat 2021 #4 LorenzoMatterhorn dedi: Samp oynuyorsun tüplü monitör bile bağlasan yeterli. Genişletmek için tıkla... dexteryorgan dedi: Biraz daha büyük ekran tercih ederseniz, film izlerken de kullanırsınız eğer ki televizyonunuz yoksa. Genişletmek için tıkla... Bu monitörü almaya karar verdim. ASUS VP249QGR 23.8" Full HD IPS Çerçevesiz 1MS 144Hz Adaptive-Sync (FreeSync) Fiyatı, Yorumları - TRENDYOL ASUS VP249QGR 23.8" Full HD IPS Çerçevesiz 1MS 144Hz Adaptive-Sync (FreeSync) yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın. www.trendyol.com
LorenzoMatterhorn dedi: Samp oynuyorsun tüplü monitör bile bağlasan yeterli. Genişletmek için tıkla... dexteryorgan dedi: Biraz daha büyük ekran tercih ederseniz, film izlerken de kullanırsınız eğer ki televizyonunuz yoksa. Genişletmek için tıkla... Bu monitörü almaya karar verdim. ASUS VP249QGR 23.8" Full HD IPS Çerçevesiz 1MS 144Hz Adaptive-Sync (FreeSync) Fiyatı, Yorumları - TRENDYOL ASUS VP249QGR 23.8" Full HD IPS Çerçevesiz 1MS 144Hz Adaptive-Sync (FreeSync) yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın. www.trendyol.com