En Uygun Monitör Fiyatları Avansas'ta
Uygun fiyatlı Monitörler, ücretsiz kargo ve 1 iş gününde teslimat avantajıyla Avansas’ta. Tıklayın ve dilediğiniz ürünü hemen satın alın!
Son düzenleyen: Moderatör:
Bu monitörün kontrast oranları AOC dan daha iyi olduğu için bunu tercih etmiştim.Ben kendi kullandığım "AOC 21.5" G2260VWQ6 1ms 75Hz" öneriyorum. Paneli vs çok hoşuma gitti çok detaylı ayarlar yapabiliyorsun. Fiyatı da bir tık daha ucuz.
Doğrudur. Ben kullandığımdan tecrübe ettiğim için önermiştim. Ben de ikisi arasında kaldığım zamanlarda AOC önermişlerdi.Bu monitörün kontrast oranları AOC dan daha iyi olduğu için bunu tercih etmiştim.
Doğrudur. Ben kullandığımdan tecrübe ettiğim için önermiştim. Ben de ikisi arasında kaldığım zamanlarda AOC önermişlerdi.
Hayır 1 yıla yakın olacak kullanalı bir tane dahi ölü piksel yok.O monitör de ölü piksel sorunu var diyorlar doğru mu? Siz de ölü piksel çıktı mı?
Hayır 1 yıla yakın olacak kullanalı bir tane dahi ölü piksel yok.
Elbette, idealdir.Anladım 21.5 Inc oyunlar için yeterli olur değil mi?
Bu monitör bu fiyata değer mi? Sadece oyun oynayacağım, film dizi vs izlemeyeceğim.En Uygun Monitör Fiyatları Avansas'ta
Uygun fiyatlı Monitörler, ücretsiz kargo ve 1 iş gününde teslimat avantajıyla Avansas’ta. Tıklayın ve dilediğiniz ürünü hemen satın alın!www.avansas.com
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.