ASUS VP249QGR 1 ölü piksel sorun yaratır mı?

finn1

Hectopat
Merhabalar, bundan yaklaşık 1 ay önce ASUS VP249QGR 144 Hz model monitörü aldım. İlk elime ulaştığında ölü piksel testi yapmıştım fakat bir şey görememiştim. Geçen oyun oynarken ekran siyah olduğunda bir ölü piksel fark ettim. Daha sonra ölü piksel testi sitelerinden tekrar baktığımda cidden ölü piksel vardı, sadece siyah ekranda fark edilebiliyor. Bu ölü piksel bana ileride sorun yaratır mı? 1 ay geçtiği için iade talebinde bulunamıyorum.

Merhabalar, bundan yaklaşık 1 ay önce ASUS VP249QGR 144 Hz model monitörü aldım. İlk elime ulaştığında ölü piksel testi yapmıştım fakat bir şey görememiştim. Geçen oyun oynarken ekran siyah olduğunda bir ölü piksel fark ettim. Daha sonra ölü piksel testi sitelerinden tekrar baktığımda cidden ölü piksel vardı, sadece siyah ekranda fark edilebiliyor. Bu ölü piksel bana ileride sorun yaratır mı? 1 ay geçtiği için iade talebinde bulunamıyorum.

1 yıldır aynı modeli kullanıyorum. Kırmızı renkte ekranın sol üst ve sol alt köşelerinde birer tane toplam 2 tane ölü piksel var. Günlük kullanımda bu zamana kadar hiç rahatsız etmedi. Tabi siyah renkte eder mi bilmiyorum. Çoğalma konusuna gelirsek çoğalma yaşanmadı.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı