Başlıkta da belirttiğim üzere bu modelde FreeSync var ancak G-Sync uyumu var mı onu bulamadım. Bugün sipariş verdim. Yok galiba. Bu bana çok büyük sıkıntı yaşatır mı? ELMB özelliği diye bir şey varmış sanırım, G-Sync yerini tutar mı? Bunları soracaktım.
Tam liste burada ve o monitör yok. İleride eklenebilir. G-SYNC’i yine de DisplayPort ile kullanabilirsiniz. Şu an için sorunlu çalışabilir. Sorun çıkarsa devre dışı bırakıp resmi destek bekleyebilirsiniz.
Peki hocam şunu sorayım G-sync compatible bir monitör ile normal pahalı fiyatlı bir g-sync monitör arasında performans farkı oluyor mu? Aldığım monitör FreeSync normalde ama ben GTX 1050 Kullanıyorum ayrıca direk g-sync olan bir monitör değil uyumlu olan bir monitör kullanıyorum. Bunu açıklar mısınız?
G-Sync'in açılması çalıştığı anlamına gelmiyor bende baya baya yırtılma var arkadaşlar. Özellikle 144'e sabitlediğimde veya 144'ün üzerine çıktığında deli gibi yırtılıyor ekran.
Display Port ve Asus VP249QGR kullanmama rağmen. Çözümü bilen varsa yardım etsin lütfen