ASUS VP249QGR 144Hz 1ms IPS G-Sync uyumu var mı?

kitsune88

Femtopat
Başlıkta da belirttiğim üzere bu modelde FreeSync var ancak G-Sync uyumu var mı onu bulamadım. Bugün sipariş verdim. Yok galiba. Bu bana çok büyük sıkıntı yaşatır mı? ELMB özelliği diye bir şey varmış sanırım, G-Sync yerini tutar mı? Bunları soracaktım.

Son düzenleyen: Moderatör:
Tam liste burada ve o monitör yok. İleride eklenebilir. G-SYNC’i yine de DisplayPort ile kullanabilirsiniz. Şu an için sorunlu çalışabilir. Sorun çıkarsa devre dışı bırakıp resmi destek bekleyebilirsiniz.

Nvidia'nın destek listesinde yok ama DP ile bağlantı yaparsanız G-Sync açabilirsiniz.
Peki hocam şunu sorayım G-sync compatible bir monitör ile normal pahalı fiyatlı bir g-sync monitör arasında performans farkı oluyor mu? Aldığım monitör FreeSync normalde ama ben GTX 1050 Kullanıyorum ayrıca direk g-sync olan bir monitör değil uyumlu olan bir monitör kullanıyorum. Bunu açıklar mısınız?

@kitsune88 aralarında performans farkı olmuyor diye biliyorum. İki teknolojinin de mantığı aynı zaten, yırtılmaları önlemek için açıyoruz.

@SmoshCakeS aşağıya bıraktığım videoda nasıl açılacağı gösteriliyor.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

@kitsune88 aralarında performans farkı olmuyor diye biliyorum. İki teknolojinin de mantığı aynı zaten, yırtılmaları önlemek için açıyoruz.

@SmoshCakeS aşağıya bıraktığım videoda nasıl açılacağı gösteriliyor.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Teşekkürler.

Nvidia'nın destek listesinde yok ama DP ile bağlantı yaparsanız G-Sync açabilirsiniz.

G-Sync'in açılması çalıştığı anlamına gelmiyor bende baya baya yırtılma var arkadaşlar. Özellikle 144'e sabitlediğimde veya 144'ün üzerine çıktığında deli gibi yırtılıyor ekran.

Display Port ve Asus VP249QGR kullanmama rağmen. Çözümü bilen varsa yardım etsin lütfen :(

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı