Z Zerisez Hectopat Katılım 4 Eylül 2021 Mesajlar 523 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Ekim 2021 #11 Alicandantr dedi: Benim kasam aşağıda uzanmaz diye korkuyorum. Genişletmek için tıkla... Klavye mousenuz var mı şuan elinizde?
Alicandantr dedi: Benim kasam aşağıda uzanmaz diye korkuyorum. Genişletmek için tıkla... Klavye mousenuz var mı şuan elinizde?
A Alicandantr Picopat Katılım 22 Ekim 2021 Mesajlar 226 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Ekim 2021 #12 Zerisez dedi: Klavye mousenuz var mı şu an elinizde? Genişletmek için tıkla... Evet ama bilgisayarı daha almadım alınca aşağıya koyacağım.
Zerisez dedi: Klavye mousenuz var mı şu an elinizde? Genişletmek için tıkla... Evet ama bilgisayarı daha almadım alınca aşağıya koyacağım.
Skorlanch Kilopat Katılım 1 Şubat 2019 Mesajlar 447 Makaleler 1 Çözümler 2 26 Ekim 2021 #13 Alicandantr dedi: Benim kasam aşağıda uzanmaz diye korkuyorum. Benim kasam aşağıda uzanmaz diye korkuyorum. Genişletmek için tıkla... Klavye ve Mouse'unuz nedir hocam belki yardımcı olabiliriz?
Alicandantr dedi: Benim kasam aşağıda uzanmaz diye korkuyorum. Benim kasam aşağıda uzanmaz diye korkuyorum. Genişletmek için tıkla... Klavye ve Mouse'unuz nedir hocam belki yardımcı olabiliriz?
A Alicandantr Picopat Katılım 22 Ekim 2021 Mesajlar 226 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Ekim 2021 #14 Skorlanch dedi: Klavye ve Mouse'unuz nedir hocam belki yardımcı olabiliriz? Genişletmek için tıkla... Hocam mouse zaten kablosuz Logitech MK220 klavye ise Piranha 2345.
Skorlanch dedi: Klavye ve Mouse'unuz nedir hocam belki yardımcı olabiliriz? Genişletmek için tıkla... Hocam mouse zaten kablosuz Logitech MK220 klavye ise Piranha 2345.
laroz Megapat Katılım 6 Aralık 2013 Mesajlar 283 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Ekim 2021 #15 Arkadaşımda var genel olarak memnun 1 tane ölü piksel çıkmıştı. Sadece NBA2K21 de ghosting oluyor demişti.
Arkadaşımda var genel olarak memnun 1 tane ölü piksel çıkmıştı. Sadece NBA2K21 de ghosting oluyor demişti.
A Alicandantr Picopat Katılım 22 Ekim 2021 Mesajlar 226 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Ekim 2021 #16 laroz dedi: Arkadaşımda var genel olarak memnun 1 tane ölü piksel çıkmıştı. Sadece NBA2K21 de ghosting oluyor demişti. Genişletmek için tıkla... İade etti mi? @Skorlanch hocam sizde ghosting ya da ölü piksel var mı?
laroz dedi: Arkadaşımda var genel olarak memnun 1 tane ölü piksel çıkmıştı. Sadece NBA2K21 de ghosting oluyor demişti. Genişletmek için tıkla... İade etti mi? @Skorlanch hocam sizde ghosting ya da ölü piksel var mı?
laroz Megapat Katılım 6 Aralık 2013 Mesajlar 283 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Ekim 2021 #17 Alicandantr dedi: İade etti mi? Genişletmek için tıkla... Hayır ölü piksel görüntüyü çok etkileyeceği bir yerde olmaması nedeni ile iade ile uğraşmak istemedi. Onun haricinde FPS oyunlarında ghostingde yaşamadı
Alicandantr dedi: İade etti mi? Genişletmek için tıkla... Hayır ölü piksel görüntüyü çok etkileyeceği bir yerde olmaması nedeni ile iade ile uğraşmak istemedi. Onun haricinde FPS oyunlarında ghostingde yaşamadı
Skorlanch Kilopat Katılım 1 Şubat 2019 Mesajlar 447 Makaleler 1 Çözümler 2 26 Ekim 2021 #18 Alicandantr dedi: İade etti mi? @Skorlanch hocam sizde ghosting ya da ölü piksel var mı? Genişletmek için tıkla... Hayır hocam ghosting yok ölü piksel de yok. Ufo testi yapmıştım. Son düzenleme: 26 Ekim 2021
Alicandantr dedi: İade etti mi? @Skorlanch hocam sizde ghosting ya da ölü piksel var mı? Genişletmek için tıkla... Hayır hocam ghosting yok ölü piksel de yok. Ufo testi yapmıştım.
A Alicandantr Picopat Katılım 22 Ekim 2021 Mesajlar 226 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Şubat 2022 #20 erennokms dedi: Aldınız mı hocam? Genişletmek için tıkla... AOC 24G2U aldım hocam memnunum.