ASUS VP249QGR alınır mı?

jamieTovell

Hectopat
Daha fazla  
Monitöru biraz araştırdım, bir sıkıntısını görmedim. Yorumlar da fena değil. Sorum şu: Ghosting ya da ışık sızması ya da herhangi bir sıkıntıyla karşılaşır mıyım? Bir de içinden çıkan HDMI kablosuyla 144Hz alabilir miyim? Tavsiye etmiyorsanız bu fiyatlarda başka monitörler önerir misiniz? Teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:
Almayı düşündüğüm bir Monitör, fiyatına göre gayet iyi. Kullanan varsa ekran yırtılması, ışık sızması var mı? Ben genelde hikaye oyunları, CS,Valo, RDR2 tarzı oyunlar oynıyacağım sizin oynıyacağınız oyuna göre değişir

Almayı düşündüğüm bir Monitör, fiyatına göre gayet iyi. Kullanan varsa ekran yırtılması, ışık sızması var mı? Ben genelde hikaye oyunları, CS, Valorant, RDR2 tarzı oyunlar oynayacağım sizin oynayacağınız oyuna göre değişir

Ekran yırtılması monitörden olmaz. FPS dalgalanmasından olur.
G-Sync komplike uyumlu. Açıp kullanabilirsin.
Işık sızması evet var. Siyahlar kötü. Fakat oyunda siyahlık ya da ışık sızması göze batmıyor. Film ve dizilerde batıyor. Onunda sebebi video kalitesi biraz. Uzay temalı Everspace oynuyorum high ayarlarda ve sıfır sıkıntı.
Parasına göre üzmeyen ama hard beklentisi olan oyuncular için önermediğim monitördür.
Ve kullanıyorum. İkinci monitör olarak duruyor masamda.

Ekran yırtılması monitörden olmaz. FPS dalgalanmasından olur.
G-Sync komplike uyumlu. Açıp kullanabilirsin.
Işık sızması evet var. Siyahlar kötü. Fakat oyunda siyahlık ya da ışık sızması göze batmıyor. Film ve dizilerde batıyor. Onunda sebebi video kalitesi biraz. Uzay temalı Everspace oynuyorum high ayarlarda ve sıfır sıkıntı.
Parasına göre üzmeyen ama hard beklentisi olan oyuncular için önermediğim monitördür.
Ve kullanıyorum. İkinci monitör olarak duruyor masamda.
Hocam bende 32 inç TV var daha monitör alamadım. Herhangi bir FPS dalgalanması söz konusu değil ama ekranda yırtılma oluyor. Hatta CSGO'da baya belirgin görülebiliyor. Şimdi monitör alınca düzelmez mi diyorsunuz.

Hocam bende 32 inç TV var daha monitör alamadım. Herhangi bir FPS dalgalanması söz konusu değil ama ekranda yırtılma oluyor. Hatta CS:GO'da bayağı belirgin görülebiliyor. Şimdi monitör alınca düzelmez mi diyorsunuz.

TV ile CS oynanmaz. TV'nin gecikme süresi ile monitörün aynı mı? Değil tabii ki.
Sistem yüksek FPS vermeye çalıştığı için sen TV ile kısıtlıyorsun.
144Hz monitörde bunu yaşaman için en az 400-500FPS alman lazım.
O kadar yüksek FPS aldığın zaman yırtılma kaçınılmaz. V-Sync açmak ya da FPS sabitlemek gerekir.

TV ile CS oynanmaz. TV'nin gecikme süresi ile monitörün aynı mı? Değil tabii ki.
Sistem yüksek FPS vermeye çalıştığı için sen TV ile kısıtlıyorsun.
144Hz monitörde bunu yaşaman için en az 400-500FPS alman lazım.
O kadar yüksek FPS aldığın zaman yırtılma kaçınılmaz. V-Sync açmak ya da FPS sabitlemek gerekir.
Yani yeni monitör alınca düzelir değil mi?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı