ASUS VP249QGR DisplayPort no signal hatasi

M.U.M

Hectopat
Makaleler
1
Daha fazla  
Monitörümun kutusundan DP kablosu yerine HDMI ciktigi için bu kabloyu satin aldim. Kabloyu ekran kartimin tum portlarina takarak denedim ancak "DisplayPort no signal" hatasi verdi. Bende degisim talep ettim dogal olarak. Yeni kablo geldi, ayni sekilde denedim ancak sonuc degismedi. 2. kez geri gonderdim ve "Degisim degil para iadesi istiyorum." Dedim. Ancak tekrar bana ayni kabloyu gonderdiler. (Saglam diye de not dusmusler.) tekrar denedim ve calismadi. Yazilimsal bir sorun olabilir mi? Ne yapmam lazim?

Son düzenleyen: Moderatör:
Kablo bozuk çıkabiliyorsa monitör neden çıkamasın ki? Ayrıca nVidia ekran kartı mı kullanıyorsunuz neden dp kablosu alma ihtiyacı duydunuz?

Anladım. Başka bir monitörle deneyebilirsiniz kabloyu. Kablo çalışıyorsa sorun büyük ihtimal monitördedir. Bu arada o kablo pek kaliteli değil, onun yerine bütçe varsa paugge almanızı öneririm.

Monitörümun kutusundan DP kablosu yerine HDMI ciktigi için bu kabloyu satin aldim. Kabloyu ekran kartimin tum portlarina takarak denedim ancak "DisplayPort no signal" hatasi verdi. Bende degisim talep ettim dogal olarak. Yeni kablo geldi, ayni sekilde denedim ancak sonuc degismedi. 2. kez geri gonderdim ve "degisim degil para iadesi istiyorum." dedim. Ancak tekrar bana ayni kabloyu gonderdiler. (saglam diye de not dusmusler.) Tekrar denedim ve calismadi. Yazilimsal bir sorun olabilir mi? Ne yapmam lazim?

Dostum aynı hatayı bende yaşıyorum ekran kartım GTX GeForce 1650 Super Gaming X 4 GB hdi varken sorun çıkmıyor ama ekran kartında 3 DP 1 hdi var ve çift monitör yapmam gerekiyor ki 2. ekranım eski VGA ile hdi donusturucu taktım calısıyor ama DP çalısmıyor eger çözümü bulduysan bana da cozum verebilir misiniz?

Bende de aynı monitör aynı hata var. İlk aldığımda denedim biraz uğraş sonucu oldu ama bugün yine aynı hatayı aldım bir çözüm bulursan bana da söyler misin?

Dostum aynı hatayı bende yaşıyorum ekran kartım GTX GeForce 1650 Super Gaming X 4 GB hdi varken sorun çıkmıyor ama ekran kartında 3 DP 1 hdi var ve çift monitör yapmam gerekiyor ki 2. ekranım eski VGA ile hdi donusturucu taktım calısıyor ama DP çalısmıyor eger çözümü bulduysan bana da cozum verebilir misiniz?

Bende de aynı monitör aynı hata var. İlk aldığımda denedim biraz uğraş sonucu oldu ama bugün yine aynı hatayı aldım bir çözüm bulursan bana da söyler misin?

Bulamadim maalesef.

Bir gelişme var mıdır ben 3 Mayısta aldım monitörü aynı sorun bende de ortaya çıktı. Bu başlık dışında başka hiçbir şey benzer durum bulamadım internette. Siz konuyu açalı 3 ay olmuş var mıdır bir gelişme?

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı