ASUS VP249QGR için DP kablo gerekli mi?

Sharkie

Kilopat
Yer
Bornova, İzmir
Daha fazla  

Bu modeli satın aldım, sanırım içinden çıkan kablo 120 Hz sunan bir HDMI kablo. G-SYNC için de DP kablo gerektiğini biliyorum ama çok gerekli midir? 120 Hz benim için şu anlık yeter de artar zaten 60 Hz laptoptan geçiyorum sisteme. Bütçeyi 500 lira kadar aştım, bir de dp’ye para vermek istemiyorum ama çok fark yaratır mı almak? Bir de bu modelin DP versiyonunu nasıl öğrenebilirim? Sanırım 1.2 ve 1.4 diye ayrılıyor ama açıklamalarında göremedim.

Hocam, olmazsa olmaz değil. Dediğiniz gibi G-Sync için gerekli. 1.2 olması yeterlidir.

Ucuz yollu bir öneriniz var mı hocam? Olmadı HDMI ile bir süre kullanayım yırtılmalar çok rahatsız ederse DP kablo alırım.

Hocam bu modelin çok önerildiğini gördüm de FHD 240Hz yazıyor. Benim ekran zaten FHD 144Hz, sanki gereksizmiş gibi geliyor. Bunların 144 Hz olan daha uygun muadilleri yok mudur?

Hocam bu modelin çok önerildiğini gördüm de FHD 240Hz yazıyor. Benim ekran zaten FHD 144Hz, sanki gereksizmiş gibi geliyor. Bunların 144 Hz olan daha uygun muadilleri yok mudur?

Paugge gayet kaliteli bir markadır. Kendim de bu kabloyu kullanıyorum gayet memnunum. 144Hz, 240Hz diye ayrılmıyor bu kablolar DP 1.2, DP 1.4 gibi ayrılıyor. Bu kablo DP 1.2 yani çok üst düzey bir kablo değil (sizin kullanımınıza kesinlikle yetecektir.) Ancak G-SYNC açmanızın için gerekli.

Bunu alabilirsiniz hocam. İş görür.
Sağ ol hocam bu şu anlık benim bütçeye daha uygun duruyor.
Paugge gayet kaliteli bir markadır. Kendim de bu kabloyu kullanıyorum gayet memnunum. 144Hz, 240Hz diye ayrılmıyor bu kablolar DP 1.2, DP 1.4 gibi ayrılıyor. Bu kablo DP 1.2 yani çok üst düzey bir kablo değil (sizin kullanımınıza kesinlikle yetecektir.) Ancak G-SYNC açmanızın için gerekli.
Bütçemi arttırabilirsem buna bakarım şimdilik pahalı geliyor bana. Teşekkür ederim.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı