Ronexe Hectopat Katılım 16 Mart 2022 Mesajlar 300 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Ağustos 2024 #1 Monitör Asus VP249QGR Yeni PC ve monitör aldım her şeyi kurdum BIOS falan güncelledim ama monitörden ses gelmiyor çoğu şeye baktım ama olmuyor. ASUS VP249QGR.
Yeni PC ve monitör aldım her şeyi kurdum BIOS falan güncelledim ama monitörden ses gelmiyor çoğu şeye baktım ama olmuyor. ASUS VP249QGR.
r4pid Hectopat Katılım 25 Mayıs 2021 Mesajlar 307 Makaleler 1 Çözümler 1 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Ağustos 2024 #2 Ronexe dedi: Yeni PC ve monitör aldım her şeyi kurdum BIOS falan güncelledim ama monitörden ses gelmiyor çoğu şeye baktım ama olmuyor. ASUS VP249QGR. Genişletmek için tıkla... Ses çıkışı bölümünde monitörü seçtiğinizden emin misiniz hocam?
Ronexe dedi: Yeni PC ve monitör aldım her şeyi kurdum BIOS falan güncelledim ama monitörden ses gelmiyor çoğu şeye baktım ama olmuyor. ASUS VP249QGR. Genişletmek için tıkla... Ses çıkışı bölümünde monitörü seçtiğinizden emin misiniz hocam?
Ronexe Hectopat Katılım 16 Mart 2022 Mesajlar 300 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Ağustos 2024 #3 r4pid dedi: Ses çıkışı bölümünde monitörü seçtiğinizden emin misiniz hocam? Genişletmek için tıkla... Evet eminim ses yok BIOS falan da güncelledim Anakart ASUS B550M-K
r4pid dedi: Ses çıkışı bölümünde monitörü seçtiğinizden emin misiniz hocam? Genişletmek için tıkla... Evet eminim ses yok BIOS falan da güncelledim Anakart ASUS B550M-K