ASUS VP249QGR vs Dell S2422hg vs AOC C24G1

Ben de çok ters etki oldu. Sınava vurayım kafayı dedim ama boş vakitlerimde girmeye başlamışım. Forumu bırakıyorumcular gibi oldum maalesef .
Size ne yalan söyleyeyim sizin geçen bir konuda monitör konuları hakkında tartıştığınızı görünce "ben bunlarla yarışamam" deyip forum sekmesini kapattım

Size ne yalan söyleyeyim sizin geçen bir konuda monitör konuları hakkında tartıştığınızı görünce "ben bunlarla yarışamam" deyip forum sekmesini kapattım .
Aynısını ben de SkyRose ve OMFG Epic'de yaşıyorum. Herhangi bir mesaj etkileşimin de kafamda "neyi yanlış yazdım ki?" sorusu oluşuyor.

Aynısını ben de SkyRose ve OMFG Epic'de yaşıyorum. Herhangi bir mesaj etkileşimin de kafamda "neyi yanlış yazdım ki?" sorusu oluşuyor.
İşte o 2 arkadaş ile konuştuğun zaman ben dedim "yok arkadaş bunların yanına bile yaklaşmam "

Hocam bazıları ghosting problemi yaşadığını yazmış öyle bir durum yaşadınız mı ?

Hocam bazıları ghosting problemi yaşadığını yazmış öyle bir durum yaşadınız mı ?
Ürüne sahip değilim. Konu yardımcı olabilir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…