Merhaba bu akşam bir montior sipariş edeceğim ama ASUS VP249QGR ve MSI Optix G241 arasında kaldım. Sizce hangisi? MSI'da çok ölü piksel sorunu var diyorlar şans mı yoksa doğru mu? MSI masama sığar mı?
ASUS VP249QGR bende var ve sığmaz dediğim masama sığdı Renkleri gayet iyi bende ölü piksel çıkmadı. Işık sızması kabul edilebilir derecede var fazla değil baktığın zaman fark etmezsin bile.
MSI Optix G241 öneririm. Ölü piksel biraz şans işi. Ben MSI G242 kullanıyorum herhangi bir ölü piksel sorunu ile karşılaşmadım. Ekran kartı modeliniz nedir?
ASUS VP249QGR bende var ve sığmaz dediğim masama sığdı renkleri gayet iyi bende ölü piksel çıkmadı. Işık sızması kabul edilebilir derecede var fazla değil baktığın zaman fark etmezsin bile.
MSI Optix G241 öneririm. Ölü piksel biraz şans işi. Ben MSI G242 kullanıyorum herhangi bir ölü piksel sorunu ile karşılaşmadım. Ekran kartı modeliniz nedir?