ASUS VP249QGR vs MSI Optix G231

Peki masama sığar mı MSI.

içinden çıkan hdmi 144 hz veriyor mu peki
Masaya sığarsa MSI düşünebilirim. Ama ölü pikselden korkuyorum.
Masanıza sığar diye düşünüyorum. İçinden DisplayPort kablosu çıkmıyor maalesef MSI'ın. HDMI kablosu 120Hz veriyor demişlerdi forum da ki arkadaşlar bana lâkin ben şuan da 144Hz alabiliyorum içinde ki HDMI kablosu ile.

Masanıza sığar diye düşünüyorum. İçinden Display Port kablosu çıkmıyor maalesef MSI'ın. HDMI kablosu 120Hz veriyor demişlerdi forum da ki arkadaşlar bana lâkin ben şu an da 144Hz alabiliyorum içinde ki HDMI kablosu ile.

Peki oyun falan oynarken görüntü renkler canlılık özelliklede kontrast nasıl.
Oyun girdiğim zaman direk farkları hissetmiştim. Renkler gerçekten çok güzel gözüküyor arkadaki ayarlamalardan Scenery moda alıyorum ve daha iyi oluyor.
Asus cidden içime çok sindi ama bazıları msi daha çok öneriyor arada kaldım 1 ms alabiliyorsunuz deil mi

İstediğiniz video linkini bırakın. Açıp fotoğraf atabilirim.

Şimdiden çok teşekkürler. Link
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

İstediğiniz video linkini bırakın. Açıp fotoğraf atabilirim.

@Pattizliborek hocam bende o monitör yok ben modelleri karıştırmışım 😅 ASUS TUF VG249Q1R var. MSI almanız yararınıza olur.

Teşekkürler sizce masama sığar mı MSI.
Masanıza sığar diye düşünüyorum. İçinden Display Port kablosu çıkmıyor maalesef MSI'ın. HDMI kablosu 120Hz veriyor demişlerdi forum da ki arkadaşlar bana lâkin ben şu an da 144Hz alabiliyorum içinde ki HDMI kablosu ile.

Teşekkürler MSI'yı Vatan'dan sipariş veriyorum sağ olun. Ölü piksel çıkarsa ne yapmam lazım
Konuyu nası kapatcaz

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı